-
مشکل ورود به ssh
با سلام خدمت دوستان
من برای افزایش امنیت sshd_config گزینه passwordauthentication رو no قرار دادم ولی قبلش ssh key رو درست نکردم حالا با پی یو تی نمیشه وارد شد . کنترل پنل من دایرکت ادمین هست برای درست شدنش وارد دایرکت ادمین شدم و از گزینه fileeditor خواستم گزینه passwordauthentication رو ویرایش کنم و برابر yes بزارم ولی وقتی پسورد رو وارد میکنم گزینه syntax error رو میده ، فهمیدم دایرکت ادمین با پسوردهای سیمبل مشکل داره حالا نمی دونم چظور باید درستش کنم بتونم وارد ssh بشم ؟
-
-
June 3rd, 2014 13:01
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : مشکل ورود به ssh
سریعترین راه ریلود کنین همین
-
-
عضو انجمن
سرور اختصاصی هست یا مجازی سازی شده ؟
اگه سرور مجازی هست از اونجایی که سرور رو خریدید درخواست کنسول کنید.
اگه هم اختصاصی هست باید از دیتاسنتر درخواست KVM کنید.
پلاگین Config Explorer رو ندارید رو دایرکت ؟ با اون هم میتونید ادیت کنید..
-
-
سرور مجازی هست ، کنسول هم گرفتم ولی نمی دونم از کجا باید انجام بدم تغییرات رو چون جایی نداره برای ویرایش اگر منظور شما کنسول SolusVM باشه .این پلاگین رو چظور نصب کنم ؟ این هست درسته ConfigServer Explorer از قسمت دایرکت ادمین add plugin موقع نصب ارور میده install.sh not found ممنون از همه دوستان .
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farsweb
سرور مجازی هست ، کنسول هم گرفتم ولی نمی دونم از کجا باید انجام بدم تغییرات رو چون جایی نداره برای ویرایش اگر منظور شما کنسول
SolusVM باشه .این پلاگین رو چظور نصب کنم ؟ این هست درسته
ConfigServer Explorer از قسمت دایرکت ادمین add plugin موقع نصب ارور میده install.sh not found ممنون از همه دوستان .
بستگی به مجازی ساز شما داره.
کنسول که بزنید میتونید محیط لینوکس خودتون رو ببینید بعد لاگین میکنید و با همون دستورات لینوکس میتونید فایل کانفیگ ssh رو ویرایش کنید بعدش هم سرویسش رو ریستارت بدید تا درست بشه.
این پلاگین هم باید از ssh نصب کنید.. من گفتم شاید از قبل داشتید ..
-