-
June 3rd, 2014, 12:48
عضو جدید
پاسخ : همکاری در ساخت سیستم ارسال ایمیل انبوه
اگه برنامه تحت ویندوز خواستی من میتونم
-
-
June 3rd, 2014 12:48
# ADS
-
June 3rd, 2014, 12:50
عضو انجمن
به فکر تحت ویندوز نبودم
میشه با ای دی من در تماس باشید
ای دی : soroushi@rogers.com
-
-
June 3rd, 2014, 13:05
عضو جدید
من زیاد تو ایدی نمیرم یا ایمیل استفاده نمیکنم
شما میتونید پیام خصوصی کنید مشخصاتو
تنها مشکلش افت سرعته
مگر اینکه برنامه رو روی یه ویندوز سرور اجرا کنید
-
-
June 3rd, 2014, 13:50

نوشته اصلی توسط
sor
سلام جناب ما ایمیل انبوه مد نظر هست نه سامانه پیام کوتاه
اتفاقا خیلی خوب هم می شه تغییر داد و یک سیستم ایمیل راه اندازی کرد .
یک سوال همکاری که شما می تونید انجام بدید به چه صورت هست؟
مهمترین مسئله ایی که مطرح هست سرور هست. مثلا Email Delivery & Transactional Email Service | SendGrid را ببنید خودش یک دیتاسنتره! انم تو چند کشور. مسئله بعدی سیاست هایی هست که برای اسپم داره.
با یک سرور و چند تا ای پی نمی شه ایمیل مارکتینگ درست کرد. چند هزارتا که شد بیشتر ایمیل ها اسپم می شه بعد یک مدت ای پی ها توسط سرویس دهنده های ایمیل بلاک می شه تازه این خوشبینانه هست که همون روز اول دیتاسنتر اخراج نکته شما را
من یک پنل شبه https://www.mailerlite.com/ در حال طراحی هستم
Interspire Email Marketer را دوستان اشاره کردن اسکریپت خیلی قویی هست ولی نقایص خودش را داره. مثلا امکان شارژ پنل توسط یوزر و پرداخت آنلاین را داره؟ امکان تعریف چندین میل سرور با پروتکل های مختلف داره؟
-
-
June 3rd, 2014, 14:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majid1f
اتفاقا خیلی خوب هم می شه تغییر داد و یک سیستم ایمیل راه اندازی کرد .
یک سوال همکاری که شما می تونید انجام بدید به چه صورت هست؟
مهمترین مسئله ایی که مطرح هست سرور هست. مثلا
Email Delivery & Transactional Email Service | SendGrid را ببنید خودش یک دیتاسنتره! انم تو چند کشور. مسئله بعدی سیاست هایی هست که برای اسپم داره.
با یک سرور و چند تا ای پی نمی شه ایمیل مارکتینگ درست کرد. چند هزارتا که شد بیشتر ایمیل ها اسپم می شه بعد یک مدت ای پی ها توسط سرویس دهنده های ایمیل بلاک می شه تازه این خوشبینانه هست که همون روز اول دیتاسنتر اخراج نکته شما را
من یک پنل شبه
https://www.mailerlite.com/ در حال طراحی هستم
Interspire Email Marketer را دوستان اشاره کردن اسکریپت خیلی قویی هست ولی نقایص خودش را داره. مثلا امکان شارژ پنل توسط یوزر و پرداخت آنلاین را داره؟ امکان تعریف چندین میل سرور با پروتکل های مختلف داره؟
من سخت افزاری رو میخوام تامین کنم
اگه محدوید ارسال داشته باشیم در روز و اینکه کاربر های که زیاد ارسال دارن ای پی داشته باشن مجزا مشکلات کمتر میشه
نظر شما جیه؟
-
تعداد تشکر ها از sor به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2014, 14:20

نوشته اصلی توسط
sor
من سخت افزاری رو میخوام تامین کنم
اگه محدوید ارسال داشته باشیم در روز و اینکه کاربر های که زیاد ارسال دارن ای پی داشته باشن مجزا مشکلات کمتر میشه
نظر شما جیه؟
یک مسئله هست قیمتی که هزینه ی سرور، ای پی ... داره ایا کمتر از ارسال بی دغدغه توسط smpt server هایی مثل sendgrid & amazoon ses نیست؟ الان هزینه ی ارسال توسط این سرورها 0.1 دلار به ازای 1000 ایمیل هست.
نگاه کنید می بینید تنها سایت ایرانی که سیستم ایمیل مارکتینگ ان دوام اورده و بازده داشته mailchi.in بود که ان هم از sendgrid استفاده می کنه.
کاربر اگر محدود بشه که چه کاریه میاد یک پلاگین و یا اسکریپت ارسال ایمیل نصب می کنه با تنظیم کرون جاب بسته به هاست ارائه دهنده هر 1 ساعت 100-200 ایمیل می زنه
-
-
June 3rd, 2014, 14:33
عضو انجمن
-
-
June 3rd, 2014, 16:33
عضو جدید
چک کردم
من قبلا رو یه برنامه کار کردم که مثلا مثله ایمیل خبر رسانی بود طرف به لیست ایمیلی که داشت با برنامه یه متن آماده میکرد و تایم بندی میکرد و ارسال میشد بهشون
-
-
June 3rd, 2014, 17:02
عضو انجمن
چیز ساده ای هست این ما یه چیز پیشرفته میخوایم
که امکانت جدیدی داشته باشه
و متمایز باشه
-
-
June 3rd, 2014, 17:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sor
با سلام خدمت دوستان وب هاستینگ
دوستان بنده یه پروژ در سر دارم ولی متسفانه از اون جایی که باید برنامه نویسی بشه و من با زبان های برنامه نویسی اشنایی ندارم و نمیتونم بنویسم نیاز به یه همکار (یا شریک) دارم
و برای همین این پست را ایجاد کردم
بنده تو فکر یک سیستم ارسال ایمیل انبوه هستم که امکانات خوب و جدید داشته باشه و بتونیم برای انواع مشاغل استفاده کنیم
میخوایم این سیستم جوری باشه که سایت ها و کسانی که میخواهند سایت ارسال ایمیل انبوه بزنند قابل استفاده باشه
دوستان میتوانند همکاری کنند و این رو راه اندازی کنم؟
دوستانی هم که نظر خواسی دارند لطفا راهنمایی کنند
دوستانی هم که دوست دارن اسپم بدن لطفا اینجا بیخیال بشن !
ممنون
مشکلی نمی باشد. می توانیم برای شما راه اندازی نماییم.
البته یک پروژه شخصی است که می توانیم در اختیار شما قرار دهیم.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-