با سلام دوستان من یک مشکلی دارم داخل vpsمتاسفانه هیچ گونه عمیلات بکابی انجام نمیگره حتی مسیج هم نمیاد مبنی بر اینکه بکاب با موفقیت انجام گرفت داخل هاستم هم بررسی کردم بازم بکابی نمیگره ایا تنظیماتی باید انجام بشه ممنون میشم کمک کنید
با سلام دوستان من یک مشکلی دارم داخل vpsمتاسفانه هیچ گونه عمیلات بکابی انجام نمیگره حتی مسیج هم نمیاد مبنی بر اینکه بکاب با موفقیت انجام گرفت داخل هاستم هم بررسی کردم بازم بکابی نمیگره ایا تنظیماتی باید انجام بشه ممنون میشم کمک کنید
سلام
خیر تنظیماتی نیست
شما دایرکت ادمین را ریست کنید
سپس از بخش مدیریت بکاپ یوزر، مثلا از اطلاعات دیتابیس که کم هست فقط پشتیبان بگیرید ببینید انجام میشد یا خیر
پرمیشن فولدری که بکاپ ها در ان ریخته میشود را بررسی کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
البته , نمیدونم برای بنده این طور هست یا کلی هست
در سرور ftp که بهش مثلا آدرس /Weekly رو میدید باید فولدر weekly رو از قبل ایجاد کرده باشید تو اون مسیر .
تنظیمات و کرن ها رو هم اشتباه زدید فکر کنم
البته یه سری هم بتده مشکل داشتم که سرویس cron توی سرور ران نبود و کرن جاب کار نمیکرد......
شاید به تنظیمات زمان بندی شده گزینه Cron Schedule زدی و تاریخ اشتباه زدید شما اینبار Now رو بزنید و امتحان کنید
مطابق این آموزش پیش روید:
آموزش ایجاد بک آپ و ریستور کردن بک آپ در دایرکت ادمین - مرکز آموزش - شرکت میهن داده گستر جوان
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)