خوب شما درست می فرمایید
کاملا درست می فرمایید
ولی یه کاری نکنید که مشکلی پیش بیاید
قضیه مربوط به رداستیشن شما برای ما کلا واضح هست
در ضمن من اندازه تک به تک تاره مو های شما طی چند وقت گذشته به این دیتاسنتر و اون دیتاسنتر رفتم
ما می خوایم همکارا رو مشکلی براشون پیش نیاریم ولی نمی شه
تخیل باور؟
از تعداد سرور های اکتیوتون توی رداستیشن تا هر موضوع دیگه ای که خودتون فکرشم نکردید رو روش آگاهی کامل دارم
از خودتون هم توی بعضی از موارد بیشتر می دونم
یه سوال هم از شما دارم
شما که میای ایمیج قرار می دید تاحالا رداستیشنتون رفتید؟یا با تخیلات خودتون این موضوع غلط رو دارید می گید؟
مسیله اصلی که ما داریم حرف های من و میزان درستی آن هاست
که من اگر بخوام کاری رو پیش ببرم یا بهتره بگم کسیو تخریب کنم در طی 1 ماه نهایتا 2 ماه همون 1000 تا مشتری هم که نداره و 100 سرور فلانی هم که نداره رو همه دود می کنم میره رو هوا
در هر صورت
چند نکته خیلی جالب هست شما دوستانی که 4 5 تا سرور فروختید یهو خودتون رو گم کردید و فکر کردید زمین و زمان رو می شناسید و کل دیتاسنتر های زمین رو رفتیدو این مسایل
منم که می گم این همه این چند وقت دوندگی کردم بیشتر 12 13 تا دیتاسنتر رفتم اومدم و جز اونایی که دیدم همینایی بوده که شما هی دارید تعریف و تمجید می کنید
به همه عزیزان سفارش می کنم که هیچ وقت دنبال سرویس های ارزون و بی خود این دیتاسنتر ها و یا سرویس های گرون سرور روم هایی که ساپورت حرفه ای ندارند نرن
شما یه چیزی مثله کولوروکراسینگ ودیتاسنتر های میزبان بعضی قسمت های گوگل ( ads) رو با دیتاسنتر های بچپون بچپون فلان فلان مقایسه می کنید ؟
ما الان پارس آنلاینمون 100 شرف داره به hetzner و امثالهم ( هی نمی خوایم نام ببریم ولی
اینو گفتم دوستان بدونن قضیه از چه قرار من از 2 ماه دیگه کل مستندات رو براتون مبنی بر تایپیکی توی بخش متفرقه قرار می دم که همه از وضع
این دیتاسنتر ها با خبر شید
در ضمن ببخشید ما با چند تا از بهترین طراح های ایرانی و چند از دیتاسنتر بیلدینگیای غیر ایرانی سرو کله زدیم و جالبه همه بر اساس ساختمان مکانی و مکانی که دارن فعالیت می کنن
Redstation - Data Center
صفحه اینفو رداستیشن هست
ولی در هر صورت در مورد پهنای باند هم بگم پهنای باند ددیکی کردشون اصلا چیزی نیست که نوشتن
حقیقتش در نظر بگیرید رداستیشن یکی از گرون ترین سرویس هارو ارایه می ده و هیچ وقت و هیچ وقت به فکر کیفیت نبوده و نخواهد بود
به نظر من بهتر بود اون زمانی که برای بحث رداستیشن خراب کردید
می رفتید سراغ یس آپ
سرور که سفارش می دی سرور نوع بهت تحویل می دن
توی رداستیشن از هاردو رم و سی پی و هر چیزی که بگید
استوک مصرف شده در حد تیم ملی