یاشار عزیز اگه میشه قیمت کلاس های طراحی وبشون رو بگیر به من بده،ببینم میصرفه یا نه
توی گنبد یا علی آباد یه همچین جایی هستش؟
یاشار عزیز اگه میشه قیمت کلاس های طراحی وبشون رو بگیر به من بده،ببینم میصرفه یا نه
توی گنبد یا علی آباد یه همچین جایی هستش؟
داداش راستیتش من میشناسم تو گنبد اگه میخوای ادرس بهت بدم فکر کنم 250 تومان میگیره
دروره لینوکس 550/000 تومان هستش
دوره مجازی سازی 650/000 تومان
البته میگه به حد نصاب باید برسه متقاضی که برای این دوره ها کمه
خصوصی داره هر جلسه 50/000 تومان 1:30 ساعت
ارزش داره خصوصی برم ؟ چون میگه تا الان کسی ثبت نام نکرده
خدمت دوستان بزرگواری که علاقمند هستند به شرکت در کلاس های لینوکس عرض کنم که:
linux core یا هسته لینوکس زمانی قدرت واقعی خودشو در بالاترین performance نشان میشه که شما با command shell یا همان سطر فرمان کار کنید و به دستورات آشنا باشید
یادگیری دستورات لینوکسی هم چیزی نیست که شخصی یا آموزشگاهی بتواند سریع وارد ذهن شما کند و فقط دائم مجبورید نت برداری کنید و بنویسید مانند زبان انگلیسی که هیچ دوره نمیتواند همه کلمات را یهو وارد مغر شما کند...
پس وقتی میتوانید با کتاب و تمرین این دستورات را فراگیری کنید و دستکم از حد Newbie خوتونو به سطح بالاتر ارتقاء دهید به نظر بنده این همه هزینه کلاس و.. سودی ندارد
پس بهترین معلم برای شما خودتان و وقت و علاقه و تلاشی هستش که صرف اینکار میکنید.
ارادت![]()
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
با این هزینه های گزاف اصلا ب ه صرفه نیست یک دیکشنری و کتابشو بزارین جلوتون و شروع کنین به خوندن
الان دوره لینوکس سایبرتک بالای 1/000/000 تومان هستش همه توصیه میکردن که برم اونجا این همه گشتم 500/000تومانی پیدا کردم.
باید یک دوره ای رو با استاد بگذرونم تا پایه رو یاد بگیرم بعد با کتاب ها جلو برم...
به هرحال ممنون
از اول تااخر دوره های رو توی کتاب های رسمی نوشتن و شما نیازی نیست اینقدر هزینه کنی مگر اینکه خودت تنبلی بخوای کنی و وقت نزاری براش پایه هم توی کتاب ها هست چون کتاب های دورهای بصورت خوداموز هست که اصلا نیازی نداره حتی مربی بالای سرت باشه وحتی مربی کمترازکتاب بهت درس میده و خیلی از موارد درج شده در کتابم نمیگه می پیچونه و می گذره
ممنون
دوستان کتاب لینوکس سراغ دارین که از پایه از مفاهیم گرفته تا نصب و امنیت و ... رو یاد بده البته تصویری باشه بهتره و به زبان فارسی باشه
دوستانی که کتاب میشناسن معرفی کنند یا برای دانلود
ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)