سلام
من از هنترز میگیرم
تا اینجا ازشون راضی بودم
برای میزبانی توصیه میکنم از اروپا سرور بگیرید.
نظر بنده hetzner آلمان هست ..
دوست من سلام
صرفا تجربه ام رو در اختیار شما می زارم
به هیچ عنوان اگر قصد بالا آوردن سرور هاست اشتراکی را دارید روی آمریکا سرویس نگیرید به دلیل مشکلات مربوط به اسپم و کپی رایت
ایرانی ها اکثرا رعایت نمی کنند و بعد از یه زمان کوتاه مجبور به انتقال خواهید شد
دوم از اروپا و از دیتا سنترهایی که جوابشون رو پس دادن سرور بگیرید
پیشنهاد بنده از آلمان و دیتا سنتر هتزنر هست
هتزنر سخت گیری زیادی با کپی رایت و اسپم ندارد و سخت افزار و کیفیت خوبی هم دارد
در اروپا رد استیشن هم دیتا سنتر خوبی هست و به شدت قوی ولی به دلیل مجدودیت در ارسال ایمیل از هاست و مشکلات مربوط به ریلی سرور پیشنهاد نمی شود
در صورت سوال دیگر در خدمت شما هستم
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
توضیحاتتون کامل بود.
در مورد آمریکا یه کوچولو تند رفتید .. الان بنده از colocrossing سرور داریم سی پنل دارم روش مشکلی ندارم خوب کار میکنه ولی برای میزبانی به هتزنر نمیرسه .. از نظر کیفیت برای میزبانی وب سایت اروپا بهتر هست به خاطر موقعیت جغرافیایی ایران و پینگ تایم..
با احترام![]()
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
حتما اطلاع دارید چند وقت پیش چه اتفاقی برای دوستانی که از شرکت افرانت سرور گرفته بودن افتاد اونم روی دیتاسنتر هتزنر بود و این باعث میشه آدم محتاط تر بشه در مورد این دیتاسنتر
من 2 سرور رو در حد بودجه 200 تومن روی هر 2 تا دیتاسنتر هتزنر و xlhost بررسی کردم تفاوت ها واقعا خیلی زیاده
الان ببینید ، سرور EX40 هتزنر با قیمت 49 یورو که میشه همون 220 تومن دارای کانفیگ خیلی بالاتریه نسبت به سرور X3350 xlhost که اینم در میاد برامون 196 تومن
به نظرتون این تفاوت زیاد به چه دلیله؟
----------------------------
چند سوالم در مورد هتزنر دارم:
1- پشتیبانیش چطوره؟
2- در مورد ابیوز سخت گیری میکنه؟
3- میشه با دلار هزینه رو پرداخت کرد یا فقط یورو؟
4- اگر حسابی که ازش پرداخت میشه به نام خودمون نباشه بعدا دچار مشکل میشیم؟ (همون مشکلات تایید هویت و پرداخت و ....)
و اینکه با ایران مشکلی نداره؟
نمیدونم دقیقا در چه موردی منظورتون هست اما ما چندین سال هست که پنل داریم در هتزنر و هیچ مشکلی هم تاکنون نداشتیم.
تنها مشکلش اینه اگر خدایی نکرده سخت افزار ایراد داشته باشه باید کلی باهاشون صحبت کنید تا قبول کنند.
شما سعی کنید از پنل های معتبر خرید کنید که مشکل پیدا نکنید یا شدتش کمتر باشه. پنل جدید حتی تو ایران هم باشید و مشتری جدید باشید میبینید که خدماتی که به مشتریان قدیمی میدهند به شما نخواهند داد.
این قانون کار و بازار و مشتری مداری هست.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام. شما که قیمت ارزون میخوای یک نگاه به اینجا بنداز: https://www.wholesaleinternet.net/dedicated/
دیروز اتفاقی اینجا رو دیدم، دیتاسنتر آمریکایی هستش فکر کنم. به طرز خیلی عجیبی بعضی از سرورهای اختصاصی رو ارزون میده. اگه تحقیقی تونستید در مورد این مورد بکنید. حتما به بنده هم خبر بدید. با تشکر
پ.ن: از دوستان دیگه، کسی از اینجا سروری خریده؟ خوبه یا خیر؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)