-
عضو جدید
راهنمایی برای خرید سرورهاست اختصاصی وچندسؤال دیگه
باسلام خدمت دوستان عزیز
1)میخوام خودم پخش کننده هاست لینوکس دانلود بکاپ ایمیل سامانه پیامکی ویندوز و...بشم میخوام شرایط خرید سرور اختصاصی روبدونم وهمچنن اگه بشه شماره یاآدرس وبسایت روبدید
2)من ذهن کنجکاووپرایده وپرآرزو دارم وسه همین میخوام بدونم همچین چیزی هست که خودم یه دامین اختصاصی ما به میلی خودم مثلا .aw بسازم؟اگه امکانش هست بگید چه طور
فقط خواهشا وسه سؤالاتم همه چیز روبگید مثلا فضای مورد نیاز بودجه مورد نیاز و.......
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از megalord به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2014 14:12
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : راهنمایی برای خرید سرورهاست اختصاصی وچندسؤال دیگه
جونت مادرتون یکی جواب بده بلد نبودید فقط لینوکسو بگید یه جا هم بدید وسه آموزش و...ش لطفا کمک کنید
ویرایش توسط megalord : May 30th, 2014 در ساعت 12:42
-
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
megalord
جونت مادرتون یکی جواب بده بلد نبودید فقط لینوکسو بگید یه جا هم بدید وسه آموزش و...ش لطفا کمک کنید
اطلاعات کافی یا تجربه کاری با سرور اختصاصی دارید؟
برای کار با سرور اختصاصی و مدیریت کنترل پنل های هاست دهی نیاز به دانش و تجربه دارد و صرفا با چند اموزش نمیتوان بر کار مسلط شد.
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
megalord
باسلام خدمت دوستان عزیز
1)میخوام خودم پخش کننده هاست لینوکس دانلود بکاپ ایمیل سامانه پیامکی ویندوز و...بشم میخوام شرایط خرید سرور اختصاصی روبدونم وهمچنن اگه بشه شماره یاآدرس وبسایت روبدید
2)من ذهن کنجکاووپرایده وپرآرزو دارم وسه همین میخوام بدونم همچین چیزی هست که خودم یه دامین اختصاصی ما به میلی خودم مثلا .aw بسازم؟اگه امکانش هست بگید چه طور
فقط خواهشا وسه سؤالاتم همه چیز روبگید مثلا فضای مورد نیاز بودجه مورد نیاز و.......
باتشکر
دوست عزیز شما نیازمند:
1) یک تامین کننده مالی برای پرداخت هزینه اجاره سرور و کنترل پنل هستید(خود شما میتوانید باشید)
2) یک فرد یا گروه که در زمینه مدیری سرور تجربه و تخصص دارند
متاسفانه در ایران مورد دوم اصلا رعایت نمیشود به دلایلی که جای بحث نیست. - آچار فرانسه !
اما شما در ابتدا باید هزینه بودجه ماهانه خود را مشخص کنید تا بر اساس ان سرور خرید کنید.
برای مجازی سازی باید رم 16 به بالا و پورت 1 گیگ استفاده کنید
برای سرویس اشتراکی رم 8 به بالا و پورت 100 نیز مناسب هست.
شما خیلی کلی سوال پرسیدید. بودجه خود را مشخص کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
بودجه میتونم حدود 1 میلیون به بالا وسه راه اندازی سرور بدم سر دانش و... هم میخوام اگه بشه سایتای مرجع و... رو معرفی کنید با سی پنل هم بلدم کار کنم درضمن سر هاست نمیخوام نمایندگی و.. بزنم میخوام کیس یاهمون سرور اصلی دست خودم باشه
-
-
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
megalord
بودجه میتونم حدود 1 میلیون به بالا وسه راه اندازی سرور بدم سر دانش و... هم میخوام اگه بشه سایتای مرجع و... رو معرفی کنید با سی پنل هم بلدم کار کنم درضمن سر هاست نمیخوام نمایندگی و.. بزنم میخوام کیس یاهمون سرور اصلی دست خودم باشه
با بودجه ای که دارید میتونید سرور مناسبی تهیه کنید.
در مورد مرجع هم باید عرض کنم همین انجمن معتبر ترین مرجعه برای شروع یادگیری است.
البته تا زمانی که با سرور کار نکنید و با مشکلات ان روبه رو نشوید تجربه کافی را صرفا با مطالعه نمیتوان بدست اورد.
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
خوب باید سرورو از کجا تهیه کنم؟
- - - Updated - - -
داداش جی تاک داری؟بیا اونجا حرف بزنیم آیدیم megalord802 فقط 10 دیگه بیا من دارم میرم حموم
-
تعداد تشکر ها ازmegalord به دلیل پست مفید
-
نوشته اصلی توسط
megalord
خوب باید سرورو از کجا تهیه کنم؟
- - - Updated - - -
داداش جی تاک داری؟بیا اونجا حرف بزنیم آیدیم megalord802 فقط 10 دیگه بیا من دارم میرم حموم
بستگی داره بخوایید از کدام کشور سرویس دهی کنید.
سپس میتونید دیتاسنتر رو انتخاب و اقدام به خرید نمائید.
-
تعداد تشکر ها از Dictator_ به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سرویس دهی دامین نه-اگه منظورت همون هاسته کدوم کشورو پیشنهاد میدین؟؟
-
-
June 1st, 2014, 13:56
نوشته اصلی توسط
megalord
سرویس دهی دامین نه-اگه منظورت همون هاسته کدوم کشورو پیشنهاد میدین؟؟
منظور بنده هاستینگ و سرور مجازی هست ، برای هاستیگ هلند پیشنهاد میشه ، برای سرور مجازی هم داخل اروپا او وی اچ و رداستیشن و آمریکا کلوکراسینگ پیشنهاد میشه دوست عزیز.
-