شما بهتره بری سایتت رو ببری جای دیگه اگر سرور اینا به اینخوبی بود جلوی سیملینک رو میگرفتن
در ضمن شما مقصر نیستی حملات سیملینک روی خود هسته لینوکس هست و شما بکاپ رو بگیر بهد برو ازشون شکایت کن
و ضرر رو زیان بگیر ازشون بخاطر ساسپند کردن
چون اونا باید بهت تذکر بدن که خودت مشکل رو حل کنی و ادمین سرور خودش باید نگاه کنه ببینه مشکل از کجاست و برطرف کنه
به نظر من بهتره بکاپ رو بگیری و شکایت کنی
چون خود ادمین سرور اگر بلد بود جلوی سیملینک رو میگرفت بخ خاطر همین میخواد شما برین چون نمیدونه از کجا جلوشو بگیره پس در نتیجه بهتر هست شما برین و بهد ازشون شکایت کننین
من و دوستان دیگه برای شما سرور کانفیگ میکنم و روی اون شل هم اپ میکنم انواع و اقسام شما اگر تونستی به سایتای دیگه یا سرور دسترسی پیدا کن
نمیتونی چون من تمام نکات امنیتی رو رعایت کردم و اگر سایت شما هک بشه باگ از سرور من نیست از سی ام اس یا سایت شما هست
ولی اگر کسی به سایتای دیگه دسترسی پیدا کنه بنده باید جوابگو باشم چون سرور رو امن کانفیگ نکردن
این بنده خدا هم ا این میترسه و نمیتونه جلوی شمارو بگیره داره میندازتتون بیرون از هاستش
خیلی حرف زدم به نظر بنده هرچه سریع تر از این هاستینگ تمام سایت های خود را منتقل کنید چون کسی که به این صورت برخورد میکنه هیچیز از هاستینگ و مدریت هاستینگ نمیدونه البته به نظر من