راستش من قوانین رو مشاهده کردم و هیچ چیزی در این خصوص در قوانین نیست.اما اینکه میفرمائید آنتی شلر و آنتی ویروس نصب نکرده و یا سرور ابدیت نشده رو مشکوکم که انجام نداده باشند.ایشون ماشالله خیلی حرفه ای هستند اما متاسفانه اخلاق بسیار تندی دارند که هیچ وقت نتونستم با این موضوع کنار بیام.راستش جرات گفتن این مطلبی که شما عنوان کردید هم به ایشون ندارم چون سایت های دیگه ای هم دارم روی سرورشون میترسم.
دوستان دیگر نظری ندارند؟
جواب هایی که ایشان به بنده دادند در خصوص رفع این مشکل :

حمله فوق یکی از بدترین موارد هست و این مورد باعث دان شدن سرور ما شده، اکانت شما تهت هیچ شرایطی باز نخواهد شد، به هیچ عنوان پیگیری نکنید و اصرار هم ننمایید چون در غیر اینصورت مجبوریم همه اکانت های شما را مسدود نماییم.
-
ما به شما هیچ کمکی نمیتونیم بکنیم، چون اینگونه حملات غیر قابل کنترل هستن و ما 400 سایت را به بخاطر یک سایت که روی آن حمله هست نمی توانیم فدا کنیم، سایت شما را در جای دیگری میزبانی کنید، در پست قبلی عنوان کردم اگر بخواهید اصرار بی مورد کنید مجبور به مسدود کردن همه اکانت های شما می شوم.
-
اون symlink که در لینک های توضیح داده شما عنوان شده باعث میشه هکر دسترسی روت بگیره ولی در اینجا هکر هیچ کاری نتونسته بکنه غیر از اینکه برای خودش هزینه بتراشد و Symlink Attack اتک کند و باعث دان شدن سرور ما شود.
بنده به گناه شما و یا دیگران کاری ندارم، گناه ما چیست که اعتبارمون بخاطر یک سایت شما زیر سوال برود و از صبح تا الان بالای 100 تا تلفن جواب داده شود؟
سایت شما باز نمی شود پس با کلمات بازی نکنید چون بنده اصلا تایم پاسخ داده به تیکت ها تکراری را ندارم!

من موندم این وسط واقعا مشکل از من یا وردپرس من هست یا مشکل چیز دیگه ای هست؟ تورو خدا زحمات 8 ساله ی من داره به فنا میره یکی راهنمایی کنه