سلام
من سرور مجازی کار نکردم تا حالا
من ثبت نام کردم ولی هرچی میگردم مشخصات سرور رو ببینم نمیشه، سرور ابری مشخصات نمیدن؟
من یه مجله اینترنتی میخوام درست کنم، این بدردم میخوره؟
سی پنل داره؟
خواهشا راهنمایی بفرمایید
سلام
من سرور مجازی کار نکردم تا حالا
من ثبت نام کردم ولی هرچی میگردم مشخصات سرور رو ببینم نمیشه، سرور ابری مشخصات نمیدن؟
من یه مجله اینترنتی میخوام درست کنم، این بدردم میخوره؟
سی پنل داره؟
خواهشا راهنمایی بفرمایید
یک عمر فکر می کردم فکر می کنم ...
آینده ای خواهم ساخت که گذشته در مقابلش زانو بزند
باید خودت سرور رو با استفاده از کلید سبز رنگ Create new و با مشخصات دلخواهت بسازی بعد کانفیگش کنی.
سی پنل نداره با این حال برای ساده تر شدن کارها می تونی از کانفیگ های از پیش آماده شده استفاده کنی.
در واقع حداقلی از دانش فنی و کار با خط فرمان احتیاج هست.
دقت کنین دوستان که کارت یا اکانت پیپالی که باهاش پرداخت انجام میشه باید متعلق به خود صاحب اکانت باشه.
من تو سایتشون ثبتنام و با واسطه حسابم رو شارژ کردم اما گیر دادن و پول رو برگشت زدن. البته با کمال احترام و ادب برخورد کردن.
من ۲ سالی هست از دیجیتال اوشن دارم استفاده می کنم. پرداختام با ۴ یا ۵ پیپل مختلف بودن که هیچکدوم به نام من نبودن.
با کمی مطالعه قوانین سایت می تونسید به این مشکل بر نخورید. یک تیکت بزنید. درخواست کنید اکانتتون verified بشه. ازتون می پرسه چرا می خوای وریفای کنی. شما توضیح میدی که از ایرانی و پیپال ندارید. ازتون می خواد که اکانت فیسبوک. توییتر. شماره تلفن. و دومینی به نام خودتون و یا حتی یک تصویر از کارت شناسایی خودتون رو براشون بفرستی. پرداخت های اکانت وریفاید برگشت نمی خوره
متن صحبت های من به عنوان نمونه بتونه شاید کمک کنه
Hi. I need to verify my account. tnx for your help
My facebook page: www.facebook.com/****
My Twitter page: twitter.com/****
Soheil Balini
Address: Karaj, Shahrake Naz.
Phone: *******
tnx for your help
---------
Thank you for that information. Can you let us know; what kind of traffic you will be sending to/from our services, and also what domain name(s) will be associated with out services?
---------
sure. I'm a website Designer/owner and I have two website on my own (for now).
---------
Greetings,
After reviewing your earlier tickets, it seems this may be related to enabling VirtIO. I've gone ahead and verified your account, and you may now proceed to create your droplets with VirtIO.
Thank you for your patience.
دوستان در خصوص هزینه های ساعتی ان میشه توضیح بدهند ؟
مثلا امکان داره سرویس فعال بشه ولی در ساعت های خاص و مابقی ساعات خاموش ؟ بدون اینکه ip تغییر کنه و .................. لطفا توضیح دهید
خاموش بودن droplet هیچ تاثیری روی هزینه نداره و باید droplet کاملا پاک بشه. می تونید اسنپشات بیگیرید اما معمولا از ۲۴ ساعت که بگذره آی پی رو واگذار می کنن
پورت شبکه چیه ؟
چقدر بهتون دانلود میده ؟
پینگش چجوریه ؟
الان تو ایران ملت 20 تومان میگن 1 گیگ رو ...
چقدر تفاوت داره ؟
میارزه به این دردسرهای خرید ؟
من خرید ازشون انجام میدم برای مشتری. کارشون خوبه
خرید آنلاین ویندوز 10 لایسنس اورجینال با قیمت نمایندگی
Yahoo! : Liuxnet / Email: support@liuxnet.com / TELL: +60 147 - 354750
ارائه خدمات مالی و ارزی به کاریران پارسی زبان
درود
من تیکت زدم و گفتم از ایران هستم و کسی دیگه پرداخت رو انجام میده
گفت نمیشه و ما چک میکنیم و محدودیت وجود داره ...
اینم اخر سر گفت
We do apologize for any inconvenience
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)