نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین انجمن ساز از نظر شما ؟

رأی دهندگان
51. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • VB

17 33.33%
  • mybb

3 5.88%
  • xenforo

10 19.61%
  • ib board

17 33.33%
  • سایر موارد

4 7.84%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

موضوع: مقایسه ی اسکریپت های انجمن ساز .

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : مقایسه ی اسکریپت های انجمن ساز .

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    روی صحبت من با جناب جابر عزیزه (که تلفتنشم هر وقت میزنگیم جواب نمیده)
    این لینکی که دادید رو بنده الان میتونم تو وی بی ایران یا وی بی پرو بذارم تحت عنوانی بر عکس!
    اگر کاربر تعصبی IPB هستید!!!!
    شما تعصب زیاد دارید به خرج میدید!
    تو این لینک نوشه وی بی نصف امکانات ibp رو نداره! در صورتی که نصف هک های وی بی اللخصوص وی بی سئو میرآرزه به تمامی سیستم های و ورژن های Ibp
    انعطافی که وی بی نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا داره خیلی بیشتر از ibp هست! در عین سادگی خیلی کارامده این سیستم!
    IBP سیستمی نیست که جواب گوی سایت های بزرگ باشه! برعکس اون متنی که دادید بنده داخل انجمن vb.org جای خوندم سال 2009 که انجین اصلی IBP کپی برداری شده!
    مورد دومی که وی بی رو محبوب میکنه پشتیبانیشه!
    الان شما دقت کنید IBP یک سایت پشتیبانی درست حسابی نداره! ولی علی خلیلیفر وی بی ایران مسئله ای نیست که ازش سر در نیاره! به تنهای خودش قدر یک سایت 70.000 کاربره اطلاعات داره!
    با سلام و احترام
    دوست گرامی در پاسخ به شما چند نکته رو متذکر میشوم
    مطرح کرده بودید که IP.B اقدام به کپی برداری از کد های هسته VB کرده است
    دوست گرامی قبل از ارسال پست دقت نمایید ، گفته های خودتون رو یک بار مطالعه کنید ، شاید گفته شما برای افرادی که هیچ گونه علمی ندارند قابل قبول باشه اما این گفته کاملا مضحکه و از نظر بنده پاسخی کودکانه به پرسش های مطرح شدست
    شما با مطالعه دعوای حقوقی دو شرکت متوجه خواهید شد که VB ملزم به پرداخت غرامت به شرکت IP.S شده است ( البته خطایی به شما وارد نیست عدم آگاهی و تعصب بیش از اندازه و نداشتن علم بین الملل در مدیران ویبولتین موج میزند )
    در تاپیکی به زبان رسمی از برای مدیران ویبی ایران آرزوی موفقیت کردم اما به دلیل عدم دانش این متن را فحاشی خطاب کردند که برای همه از جمله خودم علم و دانش آرزو میکنم

اما در تاپیکی که دوست عزیزمون قرار داده بود چند سوال مطرح شده ، شما بهتر است پاسخ مناسبی برای این سوالات پیدا کنید
    آیا شما از ساختار های PAd در هسته چیزی میدونید ، جواب نه است چون شما به عنوان پست ویدر فعالیت دارید و علم توسعه هسته رو ندارید پس بهتر است به فعالیت خود ادامه دهید و در پست های تخصصی اظهار نظر نکنید
    در مورد دوستم آقای خلیلفر هم با تمامی احترامی که برای ایشون قائل هستم بارها مسئله شفاف سازی این دو سیستم رو مطرح کردم که نقدی علمی با یکدیگر داشته باشیم و در پایان گزارش اجمالی مبنی بر برتری یک سیسنم رو منتشر سازیم اما این بزرگوار مخالفت کردند و تنها به نوشتن چند خط توضیح در مورد انجمن IP.B اکتفا کردند

2. تعداد تشکر ها ازBioT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)