-
مشکل عجیب در whmcs
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
من به یه مشکل عجیب با whmcs برخوردم. نسخه 5.2.16 این اسکریپت رو روی یک هاست یکسان، داخل دو پوشه مجزا نصب کردم با دو دیتابیس مجزا.
سایت قدیمی تر که یه 2 ماهه مشغول فعالیته، بدون هیچ مشکلی در حال کاره
سایت جدیدتر عینا با همون قالب راه اندازی شده ولی وقتی اولین درخواست پشتیبانی یا سفارش محصول ثبت میشه، صفحات مربوط به clientarea.php (لیست درخواست ها، لیست فاکتورها و صفحه اول) بهمراه supporttickets.php بهم میریزن و انگار اصلا قالب روشون نیست.
به محضی که درخواست ایجاد شده یا خرید رو کنسل کنم، دوباره ظاهرش درست میشه. لطفا راهنمایی کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
May 29th, 2014 12:49
# ADS
-
پاسخ : مشکل عجیب در whmcs
مطمن هستید مشکل از قالبتون نیست ؟
آدرس بدید چک کنم
-
تعداد تشکر ها از litetarh به دلیل پست مفید
-
نه خب میگم که همین قالب عینا روی یه آدرس دیگه (هاستشون یکسانه) در حال اجراست و بدون مشکل.
پیام خطایی که میده اینه : Call to undefined function jdate()
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
والا این مشکل بیشتر از وردپرس رخ داده است , اسم قالبتون چی هست ؟
مثلا همین مشکل در اینجا رخ داده : http://www.webhostingtalk.ir/f212/77096/index3.html
-
-
والا اسمش یادم نیست چون خودم ادیتش کردم ولی تعجب من از اینه که چرا داره خطایی میده که به دلیل نسخه php هست. مگه نسخه php یه هاست ممکنه واسه دو تا سایت متفاوت باشه ؟
تماس:
ارسال ایمیل
-
-

نوشته اصلی توسط
Reza G
والا اسمش یادم نیست چون خودم ادیتش کردم ولی تعجب من از اینه که چرا داره خطایی میده که به دلیل نسخه php هست. مگه نسخه php یه هاست ممکنه واسه دو تا سایت متفاوت باشه ؟
دوست گرامی
شما از قالب شمسی سازی شده در حال استفاده هستید.
Call to undefined function jdate()
فایل jdf.php را در روت whmcs خودتون آپلود بفرمایید.
در ضمن بهتر است به ورژن آخر آپگرید بفرمایید.
iranwhmcs.ir
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
اگه یکی باشن که نه نباید همچین مشکلی پیش بیاد
شما لطف کنید یه قالب دیگه رو تست کنید ببینید بازم همون مشکل پیش میاد نه
-
-
بسیار ممنون جناب Yas-Host. مشکل دقیقا همین بود. کلا این فایل رو فراموش کرده بودم
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
احتمالا تویه پوشه دومی که فایل ها رو داشتید آپلود یا کپی میکردید یکی از فایل ها ناقص کپی شده....
دوباره فایل ها رو تویه پوشه بریزید , حل میشه حتما...
و همچنین حتما فایل های داخل پوشه templates_c رو خالی کنید عزیز.....
-