سلام
دوستام بنده به یک panel اس ام اس قوی و حرفه ای با امکانات کامل نیاز دارم با تحقیقاتی که داشتم سایت farapayamak گویا قوی ترین و فعال ترین سایت خدمات ارائه کننده در این زمینه اس دوستان بنظر شما از این سایت خریداری کنیم؟؟؟یا جای بهتری هم هست؟؟؟
سلام
دوستام بنده به یک panel اس ام اس قوی و حرفه ای با امکانات کامل نیاز دارم با تحقیقاتی که داشتم سایت farapayamak گویا قوی ترین و فعال ترین سایت خدمات ارائه کننده در این زمینه اس دوستان بنظر شما از این سایت خریداری کنیم؟؟؟یا جای بهتری هم هست؟؟؟
در مورد قيمت ها حتما دقت کنيد.
مثلا روی سايت نوشته قيمت ارسال از 2000 با اين قيمت
ولی بعد که پنل رو خريداری ميکنيد اعلام ميکنن از خط 2000xxxx با اين قيمت هست و از بقيه خطوط 2000 قيمت انقدر تومان بالاتر هست.
دوستان نظرشونو راجب farapayamak ندادند
من باهشون تماس گرفتم قیمت ها را درست خودتون تماس بگیرید و اطلاع کامل بگیرید. مثلا ارسال 2000 زده 75 و 88 که 88 پیامک هایی هست که بازگشت هزینه را هم شامل میشه ... و در کل +8 درصد مالیات هم کنید.
من از عصر اس ام اس گرفتم. راضی هم هستم یکی از دلایل چون سورس روی سرور خودم هست . مثلا کاری که من کردم امدم و کاربرای پنل پیامک را با کاربرایی که پنل ایمیل می گیرن سینک کردم که نیاز نباشه دو جا ثبت نام کنند و دومین دلیل من هم اعتبار سامان سیستم (زرین پال ) بود
با سلام
فرا پیامک هزینه اولیه بالا 520.000 تومان هزینه تمدید سالانه 312000 تومان
پولی بودن ماژول ها برای کاربران
هزینه بالای ساخت نمایندگی + اینکه هزنه تمدید هم دارد هر نماینده ای که می سازید
تعرفه ها کمی بالا هست
هدف تون از خرید سامانه را بگید بهتر میتوانیم کمکتون کنیم
ارسال بالا
فروش فقط سامانه پیامک یا ...
چون خیلی از امکاناتی که فرا پیامک گذاشته زیاد به درد نمیخورد هزینه فعال سازی هم که دارد هر ماژول مانند آب هوا قیمت خودرو و ...
یک کمکی هم میتوانم بکنم اگر تصمیمت را گرفتی که حتمآ از فرا پیامک خریداری کنی با ما تماس بگیرید با قیمت پائین تر میتوانیم برای شما تهیه کنیم
نوین پیامک=پاسخ گو ، معتبر![]()
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)