نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: برای مجازی سازی با VMware چه باید کرد !؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن CmanDesign آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    268 پست

پیش فرض برای مجازی سازی با VMware چه باید کرد !؟

سلام دوستان عزیز ، عرض کنم که من یه سرور اختصاصی دارم که سیستم عامل Windows 2003 Server روش نصبه . میخوام که به ملت VPS ارائه بدم و خب اول که نمیدونم دقیقا از چه برنامه ی خاصی استفاده کنم و طبق جستجو هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که VMWare راحت ترین و مرسوم ترین روشه . اما برای استفاده از VMWare باید چیکار کنم ؟ من اول خودم اومدم یه VMWare WorkStation نصب کردم ، کلی ور رفتم و جستجو و اینا تا آخر متوجه شدم اصلا این برای کار من مناسب نیست و این Workstatoin بیشتر بدرد دسکتاپ میخوره و اینجور حرفا و بدرد ارائه دادن نمیخوره ! یه سری سرچ دیگه هم زدن یه سری جاها نوشته بود باید ESX نصب باشه روی سرور و بعد باید VMWare Server نصب کنی و این حرفا ، راستش خیلی گیج شدم . یه سری جاها گفته بودند که باید ESX رو بدی دیتاسنتر برات نصب کنه ! و من کلا الان نمیدونم چیکار کنم . راستش میخوام تا میشه خودم کار هاشو انجام بدم و مثلا اگر کاری از دست خودم بر میاد به دیتاسنتر ندم ، مثلا همین ESX اگر میشه که خودمون نصب کنیم که خب بگید چجوری و اینا و اگر نمیشه بگید که باید دقیقا به دیتاسنتر چی بگم ! بگم چی نصب کنه ، چه ورژنی و از اینجور حرفا . اگر پاسخ بدید دوستان واقعا ممنون میشم شاید این سوال برای خیلیا پیش اومده باشه مثل من

2. تعداد تشکر ها از CmanDesign به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)