سلام دوستان عزیز ، عرض کنم که من یه سرور اختصاصی دارم که سیستم عامل Windows 2003 Server روش نصبه . میخوام که به ملت VPS ارائه بدم و خب اول که نمیدونم دقیقا از چه برنامه ی خاصی استفاده کنم و طبق جستجو هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که VMWare راحت ترین و مرسوم ترین روشه . اما برای استفاده از VMWare باید چیکار کنم ؟ من اول خودم اومدم یه VMWare WorkStation نصب کردم ، کلی ور رفتم و جستجو و اینا تا آخر متوجه شدم اصلا این برای کار من مناسب نیست و این Workstatoin بیشتر بدرد دسکتاپ میخوره و اینجور حرفا و بدرد ارائه دادن نمیخوره ! یه سری سرچ دیگه هم زدن یه سری جاها نوشته بود باید ESX نصب باشه روی سرور و بعد باید VMWare Server نصب کنی و این حرفا ، راستش خیلی گیج شدم . یه سری جاها گفته بودند که باید ESX رو بدی دیتاسنتر برات نصب کنه ! و من کلا الان نمیدونم چیکار کنم . راستش میخوام تا میشه خودم کار هاشو انجام بدم و مثلا اگر کاری از دست خودم بر میاد به دیتاسنتر ندم ، مثلا همین ESX اگر میشه که خودمون نصب کنیم که خب بگید چجوری و اینا و اگر نمیشه بگید که باید دقیقا به دیتاسنتر چی بگم ! بگم چی نصب کنه ، چه ورژنی و از اینجور حرفا . اگر پاسخ بدید دوستان واقعا ممنون میشمشاید این سوال برای خیلیا پیش اومده باشه مثل من
![]()