-
نصب هارد بیشتر از 2 ترا روی ویندوز سرور
سلام به همه استاید
دوستان چطور میشه روی ویندوز بیشتر از 2 ترا هارد رو نصب و قابل دسترس کرد من الان یه سرور دارم ولی میگن اگر ویندوز روش نصب کنیم تا 2 ترا هارد بیشتر ساپورت نمیکنه و من به حداقل 4 ترا هارد نیاز دارم . هارد اصلی سرور هم 2x3 ترا هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
May 26th, 2014 10:59
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : نصب هارد بیشتر از 2 ترا روی ویندوز سرور

نوشته اصلی توسط
awed
سلام به همه استاید
دوستان چطور میشه روی ویندوز بیشتر از 2 ترا هارد رو نصب و قابل دسترس کرد من الان یه سرور دارم ولی میگن اگر ویندوز روش نصب کنیم تا 2 ترا هارد بیشتر ساپورت نمیکنه و من به حداقل 4 ترا هارد نیاز دارم . هارد اصلی سرور هم 2x3 ترا هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
امیدوارم این لینک کمکتون کنه
Windows support for hard disks that are larger than 2 TB
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
-
تعداد تشکر ها از dark_7qe به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
awed
سلام به همه استاید
سلام روی چه ویندوزی؟
فکر میکنم اشتباه به عرضتون رسوندن
ما همین الان ویندوز سرور 2008 رو با 8ترابایت هارددیسک داریم استفاده میکنیم
درصورت نیاز win server 2012 datacenter استفاده کنید تا 256ترابایت به صورت مستقیم پشتیبانی میکنه و بیشتر از اون هم با یه سری اقدامات ساده قابل استفادست.
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها از softlayer به دلیل پست مفید
-
ویندوز سرور 2008 به صورت پارتیشن های جدا نصب کردم ولی میخوام یک پارتیشن باشه . سرور 2 هارد 3 ترابایت داره که روی یکی از هارد ها که ویندوز رو نصب کردم به صورت دو پارتیشن یکی 150 گیگ برای ویندوز و دیگری 2 ترا که بیشتر از اون رو نمیتونست بخونه. و هارد دوم رو با فرمت gpt اضافه کردم به حجم 3 ترابایت به صورت یه پارتیشن جدا حالا میخوام پارتیشن های 3 و 2 رو merg کنم به صورت یک درایو 5 ترابیتی . هر کاری کردم نشد .
-
-
عضو انجمن
شدنی هست اما ممکنه زمانبر باشه
درصورت نیاز از طریق یاهو در ارتباط باشید دسترسی بدید براتون انجام بدم
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها از softlayer به دلیل پست مفید