تو اوایل هاستینگ میخوام نسخه نال شده Whmcs رو نصب کنم ! مشکلی نداره ؟
میشه مثل این Whmcs ها دیگه اتوماتیک فروخت ؟
با عرض سلام و احترام
در صورتی که سرور اختصاصی را با مجازی ساز سفارش دهید و به همراه سرور اختصاصی بلاک ای پی نیز سفارش دهید
به عنوان مثال مجازی ساز وی ام ویر
یک پک 16 تایی ای پی
در این صورت شما امکان ساختن حدود 13-14 سرور حالا باسیستم عامل های دلخواه را خواهید داشت
از جمله ویندوز لینوکس و ...
در مورد سوال دوم برای راه اندازی سرور هاست
پیشنهاد می کنم در صورتی که تازه اقدام شروع کار می کنید
و هاست پر فروشی نشدید برای صرفه جویی و هزینه بهینه
همون سروری که مجازی سازی می کنید رو مقداری با کیفیت تر بگیرید و روی یکی از ای پی های هاست رو بالا بیارید
اینجور هم هزینه کمتری کردین و هم اینکه کیفیت بالاتری خواهید داشت
برای هاست دانلود نیز اگر خیلی دانلود سنتر پر بازدیدی هم نیستسد اگر پورت 1 گیگ درست حسابی از یک دیتا سنتر معتبر گرفته باشید همین کفایت می کنه
برای بکک آپ گیری هم اگر براتون مهمه خارج از این سرور باشه می توانید یه سرور مجازی ارزان رو صرفا برای بک اپگیری بزارید اینجور هم هزینه بهینه شده هم بالاترین کیفیت رو خواهید داشت
دوست من در مورد خرید هم دوستان زیادی و همکاران زیادی هستتند که سرور اختصاصی ارائه می دهند
اولا قیمت ارز مناسب پیدا کنید
چون خیلی ها در مرحله اول قیمت ارزشون رو کم می گن ولی 1-2 ماه گذشت نسبت به بازار 300-400 ارز رو گرونتر بتون می دهند
دوم اینکه از هر کسی سرور می گیرد قبل از سفارش ازش بخاید که در صورتی که تمایل به انتقال به پنل دیگری رو بخواهید سرور رو براتون انتقال بدهد
سوالی باشه در خدمتم
هم در مورد دیتا سنتر ها
هم در مورد کانفیگ سروری که می خواهید
هم در مورد همکاری
ممنون بابت راهنمایی mobinhost.in عزیز و گرامی :X
بنده میخواستم یه سرور با رم 32 گیگ از دیتاسنتر colocrossing آمریکا بگیرم .
با 25 عدد آی پی و دو عدد هارد 1 ترا .
که هر آی پی قیمت ماهیانه اش 2 دلاره .
اگه بخوام یه هارد سرور رو به بخش هاستینگ اختصاص بدم .
کلی پول میخوادهم برا لایسنس سی پنل و لایسنس دایرکت ادمین برا هاست دانلود . لایسنس لایت اسپید برا هاست میزبانی و هاست دانلود . لایسنس Whmcs . لایسنس کنترل پنل SolusVM برا سرور ها .
کلی هزینه برا هاستینگ میخواد .
چون اول کارم هست نمیدونم چیکار کنم . چون اگه سرور و همه چیرو کامل کنم . چند ماه اول باید پول هارو از جیب خودم بدم چون هنوز مشتری زیادی وجود نداره .
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
دوست من بنده 4 سال هست در این حوزه فعالیت جدی می کنم و خوشحال می شوم تجربیاتم رو در اختیارتون بزارم
در ابتدا می گم من کاربر جدید اینجا وب هاستینگ نیستم ولی بنا به دلایلی اکانتمون 3-4 سال پیش بسته شد و ما دیگه نیومدیم
بخام بتون توضیح بدم
اولا اگر تجربه من رو می خواهید برای شروع به هیج عنوان با دیتا سنتر های امریکایی شروع نکنید به دلایل متعدد اولینش
سختگیری دیتاسنترهای امریکایی در مورد ابیوز ها و تخلفات
شما تازه کاری و در این مورد بدون که کسی نیست که از صفر شروع کرده و از امریکا سروری گرفته باشه و قطع نشده باشه
حداقل یک بار رو قطع شدن از بهترین دیتاسنتر مثل سینگل هاپ تا دیتا سنتر های در پیتی و ارزون
من این دیا سنتر رو باش کار نکردم که گفتی ولی شما از دیگر همکاران باز هم تحقیق کنید
در مورد کیفیت سرور حساسیت به خرج بدین و خوب بگردین
ببینید اگر برای شروع با دیتا سنتری مثل رداستیشن کار رو اغاز کنید در کوتاهتری زمان براتون اعتبار میشه و قطعا زمانی شما می توانید به کار ادامه دهید که معتبر بشید و ازتون خرید کنن و سرویهای قدیمی رو تمدید کنن
رداستیشن دیتا سنتر معتبری هست و اماتور ترین ادم ها هم می تونن باش کار کنن چون سختگیر نیست
در مورد راه اندازی هاست
اولا برای شروع 1 ترابایت هارد نیاز نیست شما با 100 گیگ هاست رو راه اندازی کنید بعد از 6 ماه اگر تونستی بفروشی اونوقت ارتقا بدهید در این صورت هم سود بیشتری خواهید کرد
برای دایرکت ادمین و سی پنل هم لایسنس فقط هزینه هست اونم حدود ماهی 60 تومان می شود جفتش که برای هر کاری نیاز به سرومایه گداری هست
بعد برای whmcs و... هم می توانید راهکاری بیاندیشید کهبراتون بصرفه
دوست من کمکی لازم داشته باشید در خدمتم
نیاز به اطلاعات بیشتر داشتین در خدمتم
mobinhost.com
- جهت گرفتن نمایندگی دامنه های بین الملی باید چکار کنم ؟ از کدوم شرکت معتبر باید بگیرم ؟
- و چطور میتونم نمایندگی دامنه بین الملی بدم ؟
- آیا ریسلر رو میشه به Whmcs وصل کرد تا بشه آنلاین فروخت ؟
هم مستقیم می توانی بگیری و هم با واسطه
بستگی به میزان اطلاعاتت داره و بلد بودن زبان
همچنین ریسلر رو به راحتتی می شود به whmcs
وصل کرد
و انلاین می توانید بفروشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)