من متوجه این بخش صحبت شما نشدم، منظورتان این بود ما شرکت چندان بزرگی نیستیم؟یا شرکت های نه چندان بزرگی که هنوز ایران نیومده فکر مستقل شدن و روی سرور خودشون خدمات دادن دارند که باز هم ضربه های آن بر میگرده به خودشان و مشتریانی چون شما و موقع مشکل که فرا برسه تازه میان ببینن کی به کیه در صورتی که شرکت ابتدایی شاید به این مراحل نرسه و متاسفانه روی مشتریان اصلی چنین آزمایش هایی میکنند.
کاملا درست است تعداد مشتریان هاست ما در کل زیر 100 تا هست و ما دنبال مشتریان بزرگ هستیم نه تعداد زیاد مشتری. البته ما همین الان هم روی یکی از سرورهای خودمان هستیم.
اما در مورد مشکل، همانطور که عرض شد، ما هیچ سایت مشتری را به ایران نیاوردیم و صرفا آزمون ر روی دامنه های آزمایشی انجام دادیم و کیفیت سنجی کردیم، وقتی شاهد بی کیفیتی بودیم خوب دورش را خط کشیدیم.
این کار نه آسیب به مشتریان ما زد و در مورد هاست ایران با توجه به ارائه دلایل منطقی از طرف ما نه موجب ضرر خودمان شد چون وجه را بازگشت دادند.
اتفاقا این اصلی هست که من شدیدا بهش پایبند هستم، آزمایش امور فنی روی سروری که ران هست و کاربر روش هست، دقیقا بزرگترین مشکل اکثر هاست های ما ایرانی هاست.
از بحث آپدیت خودکار گذاشتن در حین کانفیگ cPanel بگیرید تا حرکت های عجیب و غریب برخی دوستان روی DNS ها، یا مثلا این قضیه نقل مکان هاستینگ.
اسم نمی برم، یک شرکت بزرگ را میشناسم که برای هاست به عنوان 10 شرکت اول معرفی شده، اما نظرسنجی گذاشته از کاربراش پرسده ما چه کار کنیم بریم رو کدوم دیتاسنتر که راحت بشیم از مشکلات ! >...
در حالی که شخصا ازشون هاست داشتم، عمده مشکل ایشان به خاطر استفاده از پارتشین بندی پیش فرض زمان نصب OS برا cPanel هست و اصلا ربطی به دیتاسنتر ها ندارد. اما این شرکت معظم و بسیار بزرگ، با وجود این که من دوستانه هم بهشون راهنمایی کردم، غرورشان اجازه نداد مشکلشان را رفع کنند تا بعد غیر مستقیم آمدن سراغ من که براشون حل کنم.