فایل Vmware ESX SERVER 4.0 اخیرا بدست من رسیده . تو ۳ تا فایل ایزو هست. به حجم های ۷۰۰ و ۸۰۰ و ۱۸۰۰ مگ . کدوم فایل اصلی هست که باید رایت کنم برای نصب ؟
فایل Vmware ESX SERVER 4.0 اخیرا بدست من رسیده . تو ۳ تا فایل ایزو هست. به حجم های ۷۰۰ و ۸۰۰ و ۱۸۰۰ مگ . کدوم فایل اصلی هست که باید رایت کنم برای نصب ؟
iso شماره 1
حدود 800 مگ.
یه سوال !؟!؟
من روی کامپیوتر شخصی ام vmware Workstation ر. نصب کنم که روش یه لینوکس مجازی سازی شده ، تو این لینوکس میتونم vmware server نصب کنم ؟ یا باید به اینترنت کانکت باشه حتماً؟؟
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
نیازی به اینترنت نیست و میتونید نصب کنید (به شرطی که قبلا پکیج های مورد نیاز نصب شده باشه)
اما در نهایت داخل اون نمیتونید وی پی اس روشن کنید.
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
vCenter Server و بقیه امکانات جانبی.
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
میشه نیاز به اینترنت رو برای نصب بفرمائید؟
منظورم اینه که نیازی نیست برای اکتیو و ... به نت وصل باشه ؟؟میشه نیاز به اینترنت رو برای نصب بفرمائید؟
در این مورد میشه کمک کنیدتازه ماشین مجازی رو که بسازی دیگه به نت وصل کردنش که کاری نداره![]()
مودم ADSL تون روی PPPoe باید تنظیم باشه
امکان نداره روی Bridging باشه و با کارت شبکه vmware به سرور کانکت شد و اینترنت رو شر کرد ؟
اون وقت یه دونه لینوکس کار واقعی لازمه تا کانکشن رو با حالت متنی بسازه ....
و توصیه هم نمیشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)