با سلام
ممنون میشم گرافی از میزان حملات رو برام ارسال کنید
هر مقدار ddos داشته باشید باید به اندازه خواصی خرج کنید تا بتونید با اون مقدار دیداس مقابله کنید
لطفا" گراف رو ارسال کنید تا بتونم به صورت کامل کمکتون کنم
موفق باشید
با سلام
ممنون میشم گرافی از میزان حملات رو برام ارسال کنید
هر مقدار ddos داشته باشید باید به اندازه خواصی خرج کنید تا بتونید با اون مقدار دیداس مقابله کنید
لطفا" گراف رو ارسال کنید تا بتونم به صورت کامل کمکتون کنم
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
دوست عزیز از https://www.cloudflare.com استفاده کردی؟
خیلی از سایت ها در ایران از این استفاده می کنن
آموزشش هم سرچ کنید هستش
ایشون دیداس دارند.
دیداس هم مقابله کردنش هزینه بر هست.
حجم دیداس هم به گفته هت زنر 80Mbit/s بوده
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
یک سرور مجازی بگرین بعداز اتک ای پی ها رووو جمع کنین نول رات کنین با ای پی تیبل به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
این هتزنرم که با این حجم کم ..... باعث خنده ادم میشه فکرکنم برنامه بعدیشون برای تبدیل شدن و پس رفت نکردن اضافه کردن
فایروال به پنل شووون برای نال رات باشه روی سرورها عالی میشه
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
ارائه ی 22% تخفیف ویژه برای پلان های شرکت بین المللی Qhoster
shirazhost.biz→سایت من ☺☺ ایمیل من←shiraz.host@yahoo.com
جهت دریافت کد 22% تخفیف اختصاصی یا پرداخت ارزی فقط با ایمیلم یا پیام خصوصی تماس بگیرید .
☻☻اگر هاست خارجی میخواید چرا مستقیم تهیه نمی کنید(واسطه ایرانی=افزایش هزینه)☻☻
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)