نقل قول نوشته اصلی توسط H.E نمایش پست ها
دوست عزیز من فکر میکنم شما دارید زود قضاوت می کنید
ایشون هم دنبال یه لقمه نون هستن و تا حالا گزارشی از بالا کشیدن پول توسط ایشون نداشتیم
بنده هم به ایشون اعتماد کردم و پولمم نخورده و امیدوارم همکاری خوبی باشه
بزارید ایشون کارشون رو انجام بدن یک ماه حداقل فرصت میخواد تا واقعا ثابت شه قادر به انجام این کار هستن یا نه و بعد اون میشه قضاوت کرد
دوستانی هم که اعتماد ندارن میتونن این کارو نکنن
برای من میصرفه 10 تومن ضرر کنم و ایشون خداینکرده بالا بکشن ولی از طرف دیگه ماهانه یه درآمدی به درآمد قبلیم اضافه بشه
یعنی از دست بدم ده تومن دادم و بدست بیارم خیلی بیشتر بدست میارم و من به شخصه این ریسک رو میپذیرم و کسانی هم هستن که نمیپذیرن و من حرفم با شما اینه که اگر قادر به انجام ریسک نیستید نون این بنده خدارم آجر نکنید
جدا از اینها هم خودمون خوب میدونیم که ما ایرانیا اگر هزار تومن ازمون بالا کشیده بشه میریم و سه ماه الافی دادگاه و پاسگارو بجون میخریم و صد هزار تومنم شده خرج میکنیم ولی روی طرف کم میکنیم و خسارتمونو میگیریم

حرف های من هم به هر حسابی میخواهید بزارید اما به نظر من اگر یک درصدم احتمال بدید ایشون دور از جون کلاهبردار نباشن کسی نباید نونشون رو آجر کنه

موفق باشید
شما گزارش نباید دیده باشید از نام کاربری ایشون ولی میدونید چرا؟
یک لحظه زحمت خوندن اون تاپیک که لینک دادم بهتون رو میکشیدید میفهمیدین
چون هر دفعه ایشون یه نام کاربری جدید ایجاد میکنند و هر دفعه با یک نام کار میکنند
نون بنده خدا رو آجر نکنیم و بزاریم پول باقی رو بالا بکشه! جالبه
هیچ آدم عاقلی این حرف رو نمیزنه البته قصد توهین نداشتم اما فکر کنید ببینید چی میگید
یعنی چی وقتی میفهمیم یک کاربر مشکل داره چرا الکی و بیخود بزاریم کارشو ادامه بده
خدا خوشش میاد؟