-
عضو دائم
کرش کردن mysql
سلام و عرض ادب
دوستان امروز sql سرور هاستینگ ما که سیپنل هست خود به خود از کار افتاد و هرچی تلاش کردیم برای حل مشکل کاری نتونستیم بکنیم
با چند نفر از همکارا هم مشورت کردیم و باز هم این مشکل پابر جاست
ظاهرا این مشکل برای چند سرور دیگه هم به وجود اومده و تا الالن حل نشده
من تو wht.com هم موضوع رو مطرح کردم اونجا هم به نتیجه نرسیدم و پیشنهاد دادن به سیپنل تیکت بدم که متاسفانه نمیتونم این کار رو بکنم برای اینکه دامنه ای ار رو سرور هست
دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟؟
root@s [~]# service mysql start
Starting MySQL.The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/s
ویرایش توسط sarwhost : May 23rd, 2014 در ساعت 13:50
-
-
May 23rd, 2014 13:47
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : کرش کردن mysql
اطلاعات روت سرور را برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
عضو انجمن
باسلام
این مشکل برای ما هم به وجود میاد
هزار تا میتونه دلیل داشته باشه
اطلاعات روت رو بفرستید تا نگاهی بهش بکنم
بااحترام
-
-
عضو دائم
دوستان یک سرور دیگه کلا نصب کردم بازهم همون ارور و استارت نشدن اس کیو ال
رو این سرور هیچ گونه کانفینگی انجام ندادم بعد اتمام نصب وقتی اسکیو ال رو ریستارت کردم .....
dba0d3420ed0b3d21.png
-
-
عضو دائم
-
-
عضو دائم
سلام
دوست عزیز خدمت شما عرض کردم لطفا سرور جدید نصب کنید اما پنل بر روی ان نصب نکنید تا بنده برای شما انجام دهم
پس از ریلود سرور، اطلاعات روت سرور و لایسنس ای دی و کلاینت ای دی را به همراه هاست نیم برای بنده اراسل کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
دوست عزیز خدمت شما عرض کردم لطفا سرور جدید نصب کنید اما پنل بر روی ان نصب نکنید تا بنده برای شما انجام دهم
پس از ریلود سرور، اطلاعات روت سرور و لایسنس ای دی و کلاینت ای دی را به همراه هاست نیم برای بنده اراسل کنید
این دایرکت ادمین نیست سیپنل هست
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sarwhost
این دایرکت ادمین نیست سیپنل هست
بله .مشکلی نیست.
اطلاعات را ارسال فرمایید تا انجام شود.
-