نقل قول نوشته اصلی توسط cartman10mpi نمایش پست ها
دوست عزیز بنده با شما به توافق نرسیدم . فقط در مورد نحوه ی عملکرد شما صحبت کردیم و به دلیل پیش پرداختی که درخواست کردید و نبود هیچ گونه ضمانت در نحوه ی بازاریابی شما و فروش محصولات و گنگ بودن نحوه ی عملکرد شما از لحاظ تجاری و نبود بستر تجارت امن و صد البته ناشناخته بودن شما در این انجمن ، بنده رو به شک انداخت و صراحتا اعلام کردم که همکاری منتفی است .شما فقط یک انجمن که در آن به عنوان یک کاربر ثبت نام کرده بودید (دقیقا مثل اینجا یک کاربر تازه کار که ماه قبل ثبت نام کردید) رو به من به عنوان محل تبلیغاتتون نشان دادید . نمیدونم چرا شما اسم بنده رو به عنوان کسی که باهاش به توافق رسیدید اعلام کردید . معلوم نیست که نام سایرین هم به درست در اینجا قرار داده باشید یا نه ! لطف کنید اسم مارو از اون لیست خارج کنید و از دادن اطلاعات غلط و به دور از حقیقت در انجمن پرهیز کنید .

نگاه کن چه کار انجام میدی دوست عزیز ! اسم یه بنده خدا رو آوردی توی مشتری هات بدون اینکه خودش خبردار باشه ، خدا میدونه چند نفر دیگه اسمشون توی لیسته که الکی گفتین.

نقل قول نوشته اصلی توسط banner11 نمایش پست ها
بدون اینکه تحقیق کنی حرف میزنی...آخه این چه وضعشه؟؟
حداکثرتاامشب تاپیک بازمیشه...

اون دوستی که پول روبراشون ریختم به مدیراعلام نکردند(حالاچه فراموش کردن وچه...)درهرصورت ازکسانی که اعتمادکردندممنونم...
من تحقیق کردم دیگه
توی انجمن شاپ کیپر اومدم و دیدم بحث شما با کاربرای دیگر رو
خودتم حتما خوندی و چند نفر از ارشد های اونجا توی تاپیک هات اومدن و گفتن که هر بار کار شما همین بوده . این حرف من نیست حرف مدیر بخش انجمن هستش
اگه میگین دروغ میگم عیب نداره
من دروغگو خود سایت که هست دروغ که نمیگه اون هر کس خواست بگه تا لینک تاپیک ایشون رو توی اون سایت همینجا اعلام کنم