BlueHost
JustHost
HostGAtor
Iweb
FatCow Web Hosting
Arvixe Web Solutions
InMotion Hosting
MochaHost
Indichosts.net
Omnis Network

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط shayan72 نمایش پست ها

ممنون . مگه هزینه های جاست هاست چطوری هست ؟ ( فکر کنم روی صفحه اصلیش نوشته ماهی حدود ۴ هزار تومن ؟! )
میشه چند تا سایت خوب و نسبتا معروف رو نام ببرین که هاستشون جاست هاست باشه ؟

ممنون . من فکر می کنم دیگه خیلی بخوام از حجم هاستم استفاده کنم به ۵ گیگ برسه ولی ۱ گیگ کمه ...

حالا منظورتون اینه که کلا از خارج نگیرم ؟ یا از اون دوتایی که نام بردین نگیرم ؟
نظرتون راجع به جاست هاست که گفتن چیه ؟

در ضمن یک توضیحی میشه درباره ی استفاده از سی پی یو بدین یعنی چی ؟ مثلا یک انجمن اس ام اف همراه با حالا یکسری فلش و بلاگ و صفحات مختلف سی پی یو چقدر مصرف می کنه ؟ یا اصلا مصرف سی پی یو یعنی بازدیدکنندگان و ... اگه یه توضیحی بدین ممنون می شم !

مرسی
من منظوری نداشتم
وقتی هاستمون شد حجمش بالا تر از 1 گیگ رفت ساسپند کردن و گقتن قایل ها تون کپی رایت داره
فایل ها موزیک های ایرانی بود که انکود شده بود و هیچ کسی نمیتونست قایل رو ببینه جز از سایت

همه چی رو با اجازه(ضوری) بعد از ساسپند پاک کردند و گفتن بیا تحویل بگیر

از هاست گیتور هم داشتم ولی ول کردم و استفاده اصلا نکردم
دوستم داره حدود 600 مگ فایل داره روش و مشکلی نداشته
نمیگم ازشون هاست نگیر ولی میگم با خرد خودت با این شواهد بهترین گزینه رو انتخاب کن
اگر می خوای بیش از 1 گیگ آپلود کنی باهاشون صحبت کن ببین اگه پول بیشتر بگیرن ساکت میشن و اگه نه یه وی پی اس از هاست گیتور بگیر

در صورتی میگم که از ایرانی بهتره بگیری که انگلیسی بلد نباشی ولی اگه از هاستینگ های ایرانی بگیری یک جور همایت ازشون کردی