ساب دامین ! ...
خیر. من نگفتم اینها ساب دامین هستند. چون میدونم معنای برخی لغات تو ذهن کاربران بد جا افتاده است.
اینها بهتره گفت زون هستند، در حقیقت ساب دامین هستند اما نه اون تعریف ساب دامین که cPanel تو ذهن کاربران جا داده است.
اینها ساب دامین هایی هستند که زون هستند. مثلا زون به سرور شماره 2، سرور شماره 3 و ... وقتی ما یک یک Server Farm یا مزرعه سرور داشته باشیم، جهت مدیریت ارتباطات مابین اونها، در گذشته از این سیستم بهره گرفته می شد.
اما زمانی که کلود هست، خوب سرورها یکپارچه شده و با کلود میاد بالا، و دیگه نیاز نیست تفکیک شود. در گذشته برای تشخیص این که این اطلاعات روی کدام سرور ذخیره شده است لازم بود از این ساب دامین ها کمک گرفت شود.
در حقیقت اینها A رکورد هایی هستند در DNS سایت شما تا بدون اختلال در ns ها، IP سرورهای مختلف برای لود اطلاعات از محل صحیح اونها را در اختیار NS lookup ها بزارند.
البته من دیدم برخی جاها همینطوری بدون داشتن درک از مسئله از این www استفاده کردند و مثلا تصور داشتند این کار یعنی حرفه ای بودن سایتشان، حتی من تو همین سایت های هاستینگ خودمان این را یک کار امنیتی خوندم یک بار ...
به هر حال بهتره در موردش سرچ کنید تا دانش بیشتری داشته باشید. شما دقیقا به چه منظور قصد استفاده از این سیستم شناسه دهی را دارید؟