نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: فاجعه ای در اینترنت مخابرات استان خوزستان و سکوت تمامی مسئولین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    116 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای در اینترنت مخابرات استان خوزستان و سکوت تمامی مسئولین

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    حالا سرویس نامحدودشون هم همچین مالی نبودا!
    البته من از مخابرات چمران سرویس گرفتم، شنیدم که فقط این مرکز اینجوریه و مراکز دیگه مثل زیتون خیلی بهتر عمل میکنن.
    سرویس نامحدود من که عملا وجود نداشت! ۲ مگابیت ۱۰ گیگ میگرفتم خیلی بهتر بود چون با ۵۱۲ نامحدود فکر کنم تو ۱ ماه ۱۰گیگابایت هم دانلود نکردم!!! یا قطع بود، یا سرعت در حد ۱۰ کیلوبایت بر ثانیه بود! بالاترین سرعتی که من دیدم تو این ۱ ماه ۱۸ کیلوبایت بر ثانیه بود، خواستم زنگ بزنم بگم نکنین از این کارا با ما، قلبمون ضعیفه:دی
    ولی خب به هر حال تو اهواز-کیانپارس قبلا تپش( طپش!) بهترین سرویس رو ارائه میداد، الان نمیدونم سرویسش چطوره. راصد هم که فقط اسمه!
    طلوع رایانه ( فن آوا) قبلا خوب بود الان افتضاح شده. یه شرکت هم بود یه مدت به نام آلفانت، اون که کلا تعطیل بود! البته قیمت هاشم مشکوک بودن، ۵۱۲ نامحدود رو ۶۰ تومن میداد!
    میشه گفت هیچ سرویس دهنده درست و حسابی ای تو خوزستان یا حداقل اهواز وجود نداره! تو تنظیم مقررات هم که فک کنم شیشه های ماشیناشون رو با برگه های شکایت تمیز میکنن!
    فناوا که اشغال فروشه
    سرویس نمیده باید جمع کنند پفک بفروشند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sssoheil نمایش پست ها
    از همه اینها مسخره تر اون هزینه سیم رانژه هست که میگیرن من هم کرج بودم هم همدان از اوجا adsl میگرفتم اسمی از هزینه سیم رانژه نبود.

الان تو اهواز یکی اسیا تک خوبه پورت 10 میگ ازاد میده با 30 گیگ پهنای باند و شب تا صبح هم که پهنای باند رایگان میشه پورت 1/8 میشه.
    پارس انلاین هم پورت 9 میگ ازاد میده با پهنای باند نا محدود که البته اسمش فقط نا محدوده 20 گیگ که مصرف کردی پورتتو 1/8 میکنن.
    داداش سرویس بالای 4 مگ اونم سرویس ADSL کلا تو تخیلات میگنجه !
    اخه با SNR خطوط ایران میشه نت 10 مگ یا 8 مگ داد ؟ اینا فقط تبلیغات کیفیت سیستم اینترنتی ان شرکت ها یعتی وقتی میگه ما 10 مگ هم می دهیم یعنی تنظیمات ما در حدی بالا تنظیم شده اند که توانای سرویس 10 مگ هم دارند اما در عمل خطوط ADSl توانایی ساپورت 10 مگ را ندارند

2. تعداد تشکر ها ازtsonade به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)