-
May 18th, 2014, 18:44
پاسخ : نحوه راه اندازی سرور خانگی؟؟؟
دوستان دعوا نکنین
ممنون اطلاعات خوبی بود درباره کانفیگشون هم میتونید راهنمایی کنید هم CentOS و هم کنترل پنل(فرقی نمیکنه)و درباره ویندوز سرور 2012 نظرتون چیه؟
اول ویندوز سرور 2012 نصب کنم و اونطور که شنیدم خودش مجازی ساز داره(درباره این هم راهنمایی کنید ممنون میشم) و قصد دارم از طریق مجازی ساز CentOS رو نصب کنم شما نظرتون چیه؟؟؟
-
تعداد تشکر ها ازedalat.feizi به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014 18:44
# ADS
-
May 18th, 2014, 19:13

نوشته اصلی توسط
khanihost-ir
دوست عزیز ناراحت نشو.
4 نفر استباه می کنن، دلیل نمیشه شما هم اشتباه کنید !
لینک : goo.gl/HyZRLf
بالاتر از این هم منبع دارید ؟
-
تعداد تشکر ها ازWitch King به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 11:16
دوستان من کانفیگ سرور رو جطوری انجام بدم؟؟؟
-
-
May 19th, 2014, 12:21

نوشته اصلی توسط
وب پشمک تاک ایران
تو راش بنداز کانفیگش پیش کش
من راش انداختم الانم وبندوز سرور 2012 روش نصبه برای کانفیگش چکار کنیم ممنون از راهنماییتون...
-
-
May 19th, 2014, 20:03
-
-
May 19th, 2014, 20:19
پیشنهاد میشه از Ubuntu server استفاده کنید ، فوق العاده هست.
بعدش هم راه اندازی یک وب سرور ، php و پایگاه داده و در آخر تنظیم DNS.
-
تعداد تشکر ها ازfirebox به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 20:20
عضو انجمن
قبلا این کارو چند باری خواستم انجام بدم ، اما همونطور که بقیه هم اشاره کردن هزینه ی پهنای باند خیلی زیاد می شه ، اصلا به صرفه نیست.
جای شما بودم مستقیم میرفتم سراغ دیتاسنتر که خیلی به صرفه تر فکر می کنم باشه.
چون شما در نظر داشته باش بیشتر از 1 سایت روی سرور داری،حالا فکر کن چه پهنای باندی استفاده می کنن اینا ! قطعیه برق،قطعی اینترنت هرکدوم مشکل بزرگیه.
که واسه قطعیه برق باید ups بگیری ولی واسه قطع شدن اینترنت هیچ کاری نمیتونی بکنی.
درضمن پهنای باند نامحدود عملا وجود نداره و فقط این یه تبلیغ برای جذب مشتریه،خواستید میتونم ثابت کنم.
شما در پهنای باند نامحدود از هرکجا که بگیرید از یه مقداری که مصرف بره بالا تر یا سرویستونو قطع می کنن یا سرعتتونو فوق العاده کاهش سرعت میدن این در حالیه که به صورت معمولی اکثر سرویس های نامحدود خودش
سرعتش پایینه.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2014, 20:03

نوشته اصلی توسط
sheagle
قبلا این کارو چند باری خواستم انجام بدم ، اما همونطور که بقیه هم اشاره کردن هزینه ی پهنای باند خیلی زیاد می شه ، اصلا به صرفه نیست.
جای شما بودم مستقیم میرفتم سراغ دیتاسنتر که خیلی به صرفه تر فکر می کنم باشه.
چون شما در نظر داشته باش بیشتر از 1 سایت روی سرور داری،حالا فکر کن چه پهنای باندی استفاده می کنن اینا ! قطعیه برق،قطعی اینترنت هرکدوم مشکل بزرگیه.
که واسه قطعیه برق باید ups بگیری ولی واسه قطع شدن اینترنت هیچ کاری نمیتونی بکنی.
درضمن پهنای باند نامحدود عملا وجود نداره و فقط این یه تبلیغ برای جذب مشتریه،خواستید میتونم ثابت کنم.
شما در پهنای باند نامحدود از هرکجا که بگیرید از یه مقداری که مصرف بره بالا تر یا سرویستونو قطع می کنن یا سرعتتونو فوق العاده کاهش سرعت میدن این در حالیه که به صورت معمولی اکثر سرویس های نامحدود خودش
سرعتش پایینه.
موفق باشید
دوستان ممنون از راهنمایی های ارزندتون اما مسئله مهم اینه که من این سرور در اختیارم هست چطور به صورت بهینه کانفیگش بکنم که بشه باهاش خدمات هاستینگ ارائه داد و صرفا قصد یادگیری اینو دارم الان من یه ویندوز سرور 2012 روش نصب کردم چطوری این سرور رو کانفیگ کنم که بشه باهاش خدمات هاستینگ ارائه داد هم هاستینگ ویندوز و هم هاستینگ لینوکس فقط میخوام کانفیگش کنم و به این مرحله برسونمش...
ممنون از همتون...
-
-
May 21st, 2014, 11:17
دوستان نظری ندارید برای کانفیگ چه قسمت هایی رو باید کانفیگ کنم و چطوری؟
-
-
May 29th, 2014, 09:54
کانفیگش بستگی داره به استفادتون
میخواین 1 سایت روش اجرا کنید؟
مشخصات سیستمتونو اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها ازdaniad به دلیل پست مفید