صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: داشتن سرعت مناسب در اینترنت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض داشتن سرعت مناسب در اینترنت

سلام من چهار شرکتی که اینترنت ارائه میدن رو تست کردم باز با مشکل سرعت مواجه هستم

1- از پارس آنلاین سرعت 1 مگ گرفتم
    2- از شاتل سرعت 1 مگ گرفتم
    3- از آسیاتک سرعت 1 مگ گرفتم
    الان هم مبین نت با سرعت 512 دارم

من یه اینترنت میخوام که ارتباط برنامه من با اینترنت قطع نشه

از adsl سه شرکت که استفاده کردم بعضی وقتا وضعیت اینترنت واقعا غیرقابل قبول هستش با یکی از کارشناسان پارس آنلاین که حرف زدم و موقعیت و مشخصات مکانی که اینترنت رو براش میخوام (داخل پاساژ) رو دادم گفت ساختار و کابل کشی مخابرات داخل پاساژ ضعیف هستش و پیشنهاد دادن که از اینترنت های بی سیم استفاده کنم
    مبین نت هم سه تا آنتنش روشنه سرعتش نصبت به adsl قابل قبول هستش ولی باز اونی نیست که قابل قبول باشه

دیتابیس برنامه روی یک هاست خارج از کشور هستش (برای این که چندین کاربر از جاهای مختلف دارن از برنامه استفاده میکنن)
    الان مشکلی که دارم زمان پاسخ گویی هستش

من چطوری میتونم به سرعت قابل قبول برسم ؟
    لازم به ذکر هستش که اندازه هر درخواستی که به هاست میره و میاد بیشتر در حد 4 کیلوبایت هستش
    بعضی از درخواست ها به 30 کیلو میرسن (آمارگیرها و گزارشات)
    ولی درخواست های عمومی و پرکاربرد نهایتش 4 یا 5 کیلوبایت میشه

الان اگه من بخوام هر لحظه که نیاز داشتم این درخواست های 5 کیلوبایتی در کمترین زمان رد و بدل بشه باید چی کار کنم ؟

2. تعداد تشکر ها از sahar_shamsipor به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

پیش فرض پاسخ : داشتن سرعت مناسب در اینترنت

Adsl استفاده نکنید
    یک رادیو بگیرید
    از بستر رادیویی اینترنت دریافت کنید
    پپهنای باند اختصاصی هم خرید کنید که سرعت شما ثابت بمونه

5. تعداد تشکر ها ازnetmelli به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    266
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    333 پست

خوب شما برنامت رو روی سرور و روی وب و کلاد بزار که تا 99درصد برنامتون انلاین هست یک سرور مجازی ویندوز یا لینوکس بگیر

7. تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    33 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط netmelli نمایش پست ها
    Adsl استفاده نکنید
    یک رادیو بگیرید
    از یه طرف تا اونجا که یادمه باید یه سری مراحل اداری رو طی کنی
    از طرفی 30 تا کاربر دارن از برنامه استفاده میکنن و موقعیت مکانی آنها در سه پاساژ هستش که دو پاساژ با هم فاصله چندانی نداره ولی یکیش تا 4 کیلومتر فاصله داره
    از طرفی نمیخوام هزینه ی زیادی داشته باشه راه اندازی و هزینه تعمیر و نگهداری همچین سیستم هایی حداقل برای من مقرون به صرفه نیست
    از طرفی کاربران میخوام در استفاده از شبکه راحت باشن نه این که از یه شبکه خواصی استفاده کنن

اگه اطلاعات مناسبی در این زمنیه دارید ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط کرمان هاست نمایش پست ها
    خوب شما برنامت رو روی سرور و روی وب و کلاد بزار که تا 99درصد برنامتون انلاین هست یک سرور مجازی ویندوز یا لینوکس بگیر
    الان از هاست خارجی (کانادا) استفاده میکنم که تصمیم گرفتم بیارم روی هاست داخلی ولی هاست مناسبی پیدا نکردم

درباره سرور مجازی هم یه سری مطالب خوندم ولی نمیدونم از پسش برمیام یا نه یعنی هزینه نگهداریش و تخصصی که باید برای مدیریت سرورمجازی داشته باشم رو نمی دونم چی هستش

اگه برای شما هم مقدوره درباره دردسرها و تخصص هایی که برای داشتن یک سرور مجازی نیاز هست بیشتر راهنمایی کنید یا اگر منابعی رو میشناسید معرفی کنید

9. تعداد تشکر ها از sahar_shamsipor به دلیل پست مفید

عضو انجمن almanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    414
    تشکر تشکر شده 
    1,139
    تشکر شده در
    790 پست

کرمان هاست درست میفرمایند
    یه رم 256 یا 128 تهیه کنید و بزارید روش برنامه آنلاین بمونه
    چون وقتی رو پی سی خودتون 24 ساعت آن باشه
    استلاک کم میشه + پول برق و غیره بیشتر میشه

11. تعداد تشکر ها از almanwebhost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    33 پست

مثال خوبي مي‌توان براي توضيح *** مطرح كرد. چند جزيره كوچك و مستقل از هم را در اقيانوسي در نظر بگيريد. در اينجا جزيره‌ها نقش مراكزي را ايفا مي‌كنند كه ما قصد اتصال آن‌ها به يكديگر را داريم. اقيانوس هم مي‌تواند يك شبكه عمومي مانند اينترنت باشد.

براي رفت و آمد از جزيره‌اي به جزيره‌ ديگر مي‌توان از قايق‌هاي موتوري كوچك استفاده كرد. البته استفاده از اين قايق‌ها بسيار وقت‌گير و البته ناامن است. هر كس از جزيره‌هاي ديگر مي‌تواند رفت و آمد شما را مشاهده كند. از اين رو مي توان قايق را به استفاده از وب براي ايجاد ارتباط بين دو مركز تشبيه كرد.

فرض كنيد كه بين جزيره‌ها پل‌هايي ساخته شده‌است. استفاده از اين پل‌ها به مراتب بهتر از روش قبلي است. البته اين روش نيز بسيار گران قيمت است و از ايمني كافي برخوردار نيست. اين روش را نيز مي‌توان به استفاده از خطوط Leased تشبيه كرد.

حال استفاده از *** را به صورت يك زيردريايي كوچك و سريع فرض كنيد. رفت و آمد با اين زيردريايي بسيار سريع و آسان است. از طرفي رفت و آمد شما كاملا? دور از چشمان همه انجام مي‌‌شود.
    اگه یه سرور مجازی داشته باشم و سایتم رو روش راه اندازی کنم و روی همون سرور مجازی *** راه اندازی کنم و کاربران با این *** به سایت وارد بشن اصلا استفاده از *** تاثیری روی سرعت میزاره توی این روش یا نه ؟

13. تعداد تشکر ها از sahar_shamsipor به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    120
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط netmelli نمایش پست ها
    Adsl استفاده نکنید
    یک رادیو بگیرید
    میشه بیشتر راهنمایی کنید
    ممنون میشم.

15. تعداد تشکر ها از Iran Tech به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

مهندس جان نیازی به کاغذ بازیو این موارد نداره
    شما اینترانت میتونی بگیری که هزینش هم کم تر بشه برات

17. تعداد تشکر ها ازnetmelli به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    266
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    333 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar_shamsipor نمایش پست ها
    از یه طرف تا اونجا که یادمه باید یه سری مراحل اداری رو طی کنی
    از طرفی 30 تا کاربر دارن از برنامه استفاده میکنن و موقعیت مکانی آنها در سه پاساژ هستش که دو پاساژ با هم فاصله چندانی نداره ولی یکیش تا 4 کیلومتر فاصله داره
    از طرفی نمیخوام هزینه ی زیادی داشته باشه راه اندازی و هزینه تعمیر و نگهداری همچین سیستم هایی حداقل برای من مقرون به صرفه نیست
    از طرفی کاربران میخوام در استفاده از شبکه راحت باشن نه این که از یه شبکه خواصی استفاده کنن

اگه اطلاعات مناسبی در این زمنیه دارید ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

الان از هاست خارجی (کانادا) استفاده میکنم که تصمیم گرفتم بیارم روی هاست داخلی ولی هاست مناسبی پیدا نکردم

درباره سرور مجازی هم یه سری مطالب خوندم ولی نمیدونم از پسش برمیام یا نه یعنی هزینه نگهداریش و تخصصی که باید برای مدیریت سرورمجازی داشته باشم رو نمی دونم چی هستش

اگه برای شما هم مقدوره درباره دردسرها و تخصص هایی که برای داشتن یک سرور مجازی نیاز هست بیشتر راهنمایی کنید یا اگر منابعی رو میشناسید معرفی کنید
    هاست مناسب داخلی فراروان هست که اپتایم های زیادی دارن نمونش پردیس هاستینگ که بسیار قدیمی هستن
    سرور مجازی کار کردن باهاش دقیقا مثل کارکردن با سیستمی هست که در خانه استفاده میکنین یا روش لینوکس نصب شده یا ویندوز
    که باید مدیریتش کنین همین و زیاد کار سختی نخواهد بود بسته به نیاز شما برای شما هزینه ای بین 10 تا....... بهتون تحمیل میکنه
    البته سرورهای مدیریت شده هم هست که هزینه ای فراتر از 60تومن در ماه دارد
    هرچند شما میتوانین سرور مجازی هم بگیرین و کانفیگ رووو برای یکبار هزینه بدین تا اسکریپت یا برنامه یا هرنرم افزاری برای شما نصب کند
    و بعداز پیش امدن ایرادی دوباره اینکارو کنین و ساپورت رو فراخوانی کنین(منابع هم کتابهای دورها ی لینوکس وام سی اس ای مایکروسافت برای ویندوز خواهد بود)

19. تعداد تشکر ها از کرمان هاست به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    33 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط کرمان هاست نمایش پست ها
    هاست مناسب داخلی فراروان هست که اپتایم های زیادی دارن نمونش پردیس هاستینگ که بسیار قدیمی هستن
    سرور مجازی کار کردن باهاش دقیقا مثل کارکردن با سیستمی هست که در خانه استفاده میکنین یا روش لینوکس نصب شده یا ویندوز
    که باید مدیریتش کنین همین و زیاد کار سختی نخواهد بود بسته به نیاز شما برای شما هزینه ای بین 10 تا....... بهتون تحمیل میکنه
    البته سرورهای مدیریت شده هم هست که هزینه ای فراتر از 60تومن در ماه دارد
    هرچند شما میتوانین سرور مجازی هم بگیرین و کانفیگ رووو برای یکبار هزینه بدین تا اسکریپت یا برنامه یا هرنرم افزاری برای شما نصب کند
    و بعداز پیش امدن ایرادی دوباره اینکارو کنین و ساپورت رو فراخوانی کنین(منابع هم کتابهای دورها ی لینوکس وام سی اس ای مایکروسافت برای ویندوز خواهد بود)
    لینک زیر رو ببینید
    http://www.webhostingtalk.ir/f58/106692/index6.html
    هاست های داخلی زیادی وجود داره حق با شماست

سرور مجازی درسته کارکردن باهاش مثل سیستم خودم میمونه امنیتش و آبدیتهاش و نگهداریش تخصص نیاز داره ممنون میشم درباره اینها بیشتر راهنماییم کنید
    مثلا من لینوکس میخوام و اونجوری که از سرورهای مجازی فهمیدم از مجازی سازی باید استفاده کنم که منابع رو اختصاصی بهم بده نه اشتراکی و ...
    اما فراهم کردن امنیت همین سرور مجازی و لینوکس و ... خودش تخصص و دانش مخصوص به خودش رو می طلبه

در حال حاضر قصد دارم یک سرور مجازی تهیه کنم ولی با توجه به کم بود وقت و دانشی که از این موارد دارم فکر نکنم به این زودی ها بتونم همچین کاری رو بکنم میخوام اول اطلاعاتم رو درباره مباحث مربوط به سرورها کامل کنم بعد
    اگه در این زمینه راهنماییم کنید ممنون میشم

21. تعداد تشکر ها از sahar_shamsipor به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)