دوست گرامی,
سایت ما در ماه گذشته بیشتر از 3 بار هک شده است؟ مدرک دارید؟ بنده این حرفتون رو 100درصد پیگیری میکنم و مطمئن باشید پشیمان خواهید شد آقای سیرجانی...!(لازم به ذکر است اصلا مشتری از سمت شهرستان سیرجان نداشته ایم!)
جز آقای pixelhost که فکر نمیکنم شما باشید.
پاسخگویی به تیکت ها بصورت 24ساعته انجام میشود و دلیل جمع شدن بیش از 700 کاربر نیز پاسخگویی قوی . سرور های پر قدرت و امنیت بالا.
در زمینه امنیت خیلی از دوستان و همکاران عزیز لطف کردند و سرورهاشون رو براشون ایمن کردیم که تا الان بخوبی جواب داده است.
اگر شما سیستمتون مشکل امنیتی دارد و هکر میتواند نفوذ کند مشکل از سمت ماست؟
هیچ اطلاعاتی از شما در سیستم مالی و فنی ما وجود ندارد...شما فقط دارید تخریب میکنید البته تخریب شما هم اثری نخواهد داشت.
در مورد سرویس پیشنهادی هم باید خدمت شما عرض کنم در سرور کلاد لینوکس امکان هک توسط symlink وجود ندارد پس الکی حرف بدون تحقیق یا ... نزنید.
بنده منتظر لینک ثبت شده هک در چند ماه اخیر در مورد سایت ما خواهم بود در غیر این صورت شدیدا با شما برخورد خواهم کرد (تحت دامین
میزبان وب هاست mizbanwebhost)
موفق باشید.
پ.ن :
طی بررسی که کردم شما از یکی از ریسلر های ما یک هاست با دامین bassmovie.biz دارید.
شما چطور میدونید که ما پشتیبانیمون مشکل دارد؟ مشتری مستقیم ما هستید؟ واقعا جای سوال دارد.
- - - Updated - - -
دوست عزیز.
گذاشتن یک صفحه دیفیس بر روی مروگر و قرار دادن آدرس براحتی با فتوشاپ قابل انجام است.
بنده از ایشون سند نخواستم بلکه لینک ثبت هک شدن سایت رو خواستم.
منتظر جوابشون هستم در غیر این صورت مدارکی که از ایشون جهت ارائه اکانت های غیرقانونی و خلاف قوانین جهموری اسلامی ایران می باشد را گزارش خواهم داد.
شب بخیر.