hamidhp73،
مار گزیده کجا بود عزیز دل من.
همین وست ویژن که دیگر بزرگ تر تو ایران نداشتیم ... ما سر جریان سایتش باش بودیم خودشان را کشتند و اگر اراده کرده بودم لول 1 شرکت بودم. اما ترجیح دادم فقط بابت زحمتی که برای سایت کشدیم دست مزد بگیرم تا از شکست دیگران میلیونر بشم و به آرزوهام برسم.
هر چقدر بیشتر در منجلاب این شغل فاسد فرو برید، تنها تر خواهید شد. بنده ای که دارم این نصیحت را به شما میکنم از سر ندانستن نیست، البته بنده عهد بستم با خودم نظر به مسائلی دیگر حتی خدمات فنی هم به این دست مشاغل فاسد ارائه نکنم.
مطمئن باش اونطور که من ساختار و جیک و پوک های مالی این شبکه ها را بلدم، اساتید و بهترین پرزنترهای همین شرکت شما در مورد شرکت خودشان بلد نیستند. تجربه هست و دانش. امیدوارم استفاده کنید جای مقابله.
کافیست از خودتان 3 تا سوال کنید، و با وجدان خودتان جواب دهید،
اگر کسی جذب نشد من وقت خودم را صرف چه کاری می کردم؟
اگر کسی جذب شد، من از او خواستم وقتش را صرف چه کاری کند؟
و اگر به قول شما از این فرصت طلایی استفاده کردین و به آرزوهاتون رسیدید، از خودتان بپرسید آیا آرزوهای من ارزشش را داشت؟
از نظر فنی، شما را می برند به حاشیه مطلب، اصل و حقیقت ماجرا را فراموش می کنید، چون حرف از آرزوهای شما و پول در میان است،
روابط منطقی و ریاضیاتی برای شما طرح می کنند که بماند همان ها هم خالی از اشکال نیست، دولت و مراجع تائید کردند و ...، اینها همه کشک است. خیلی خنده دار است انسان شروع کارش با برچسب زدن باهوش و احمق به دیگران باشد. شاید برعکس باشد و جمعی احمق در حال برچسب زدن به جمع باهوش جامعه باشند
بگذریم سخن دراز است. من معتقد هستم اگر میخواین این کار را بکنید حداقل با خودتان صادق باشید و بدانید شغل فاسدی دارید، حتی اگر 100 تا مجوز دولتی براش صادر شده باشد.