-
May 18th, 2014, 21:35
عضو انجمن
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست پربازدید
پلن های نمایندگی کدباکس:
http://codebox.ir/price/Reseller.pdf
همانطور که در لیست هست تخفیف ویزه جهت رجیستر دامین هم شامل پلن ها می باشد. همینطور در صورت تمایل امکان ریسلری سرور مجازی هم قابل ارائه است.
ضمنا در مورد بازدید بالا، شما برای اون اکانت پر مصرف باید جداگانه منابع تهیه بفرمائید. به صورت پیش فرض هر اکانت تا 2 هسته پردازنده و 1 گیگ رم + 2 گیگ سوآپ در اختیارش هست.
هر 512 مگابایت افزایش ظرفیت با پرداخت 4000 تومان،
هر هسته 500 مگاهرتزی پردازنده با پرداخت 4000 تومان،
قابل تهیه برای اکانت های پر مصرف ریسلر شما می باشد.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم
| پاسخ سوالات فقط در تاپیک
| اطلاعات بیشتر درباره من:
https://abooali.ir ]
-
تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014 21:35
# ADS
-
May 18th, 2014, 22:01
عضو انجمن
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
پهنای باند : نامحدود!
پارک دامنه : نامحدود
زیر دامنه : نامحدود
دیتابیس : نامحدود
نصب رایگان سیستم مدیریت : دارد
کنترل پنل : سی پنل
-------------------------------------------
نسخه پشتیبان:
بک آپ روزانه بله
بک آپ هفتگی بله
بک آپ ماهانه بله
بک آپ ماهانه در سرور دیگر بله
http://yon.ir/1Wbn
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
تلفن: 66015891-021
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
تعداد تشکر ها از novin-web به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014, 22:01
عضو انجمن
در مورد سرویس پیشنهادی هم باید خدمت شما عرض کنم در سرور کلاد لینوکس امکان هک توسط symlink وجود ندارد پس الکی حرف بدون تحقیق یا ... نزنید.
در صورت کانفیگ صحیح و فعال بود Cage FS ، حق با ایشان است و اساسا Symlink بیرون از اکانت بلاک خواهد شد.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم
| پاسخ سوالات فقط در تاپیک
| اطلاعات بیشتر درباره من:
https://abooali.ir ]
-
تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014, 22:24
عضو جدید
دوست عزیز
آیا محتوای وب سایتهای شما مطابق قوانین جاری کشور می باشد و یا خیر
اگر مثبت هست با کمال میل در خدمت شما هستیم.
"ایرنا هاست" هشت سال سابقه درخشان - دارای
نماد اعتماد ملی دائم
-
تعداد تشکر ها ازirnahost.ir به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 01:13
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhaftsepehr به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 08:58

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
دوست گرامی,
سایت ما در ماه گذشته بیشتر از 3 بار هک شده است؟ مدرک دارید؟ بنده این حرفتون رو 100درصد پیگیری میکنم و مطمئن باشید پشیمان خواهید شد آقای سیرجانی...!(لازم به ذکر است اصلا مشتری از سمت شهرستان سیرجان نداشته ایم!)
جز آقای pixelhost که فکر نمیکنم شما باشید.
پاسخگویی به تیکت ها بصورت 24ساعته انجام میشود و دلیل جمع شدن بیش از 700 کاربر نیز پاسخگویی قوی . سرور های پر قدرت و امنیت بالا.
در زمینه امنیت خیلی از دوستان و همکاران عزیز لطف کردند و سرورهاشون رو براشون ایمن کردیم که تا الان بخوبی جواب داده است.
اگر شما سیستمتون مشکل امنیتی دارد و هکر میتواند نفوذ کند مشکل از سمت ماست؟
هیچ اطلاعاتی از شما در سیستم مالی و فنی ما وجود ندارد...شما فقط دارید تخریب میکنید البته تخریب شما هم اثری نخواهد داشت.
در مورد سرویس پیشنهادی هم باید خدمت شما عرض کنم در سرور کلاد لینوکس امکان هک توسط symlink وجود ندارد پس الکی حرف بدون تحقیق یا ... نزنید.
بنده منتظر لینک ثبت شده هک در چند ماه اخیر در مورد سایت ما خواهم بود در غیر این صورت شدیدا با شما برخورد خواهم کرد (تحت دامین
میزبان وب هاست mizbanwebhost)
موفق باشید.
پ.ن :
طی بررسی که کردم شما از یکی از ریسلر های ما یک هاست با دامین bassmovie.biz دارید.
شما چطور میدونید که ما پشتیبانیمون مشکل دارد؟ مشتری مستقیم ما هستید؟ واقعا جای سوال دارد.
- - - Updated - - -
دوست عزیز.
گذاشتن یک صفحه دیفیس بر روی مروگر و قرار دادن آدرس براحتی با فتوشاپ قابل انجام است.
بنده از ایشون سند نخواستم بلکه لینک ثبت هک شدن سایت رو خواستم.
منتظر جوابشون هستم در غیر این صورت مدارکی که از ایشون جهت ارائه اکانت های غیرقانونی و خلاف قوانین جهموری اسلامی ایران می باشد را گزارش خواهم داد.
شب بخیر.
اقای سنجری بنده از شما منصفانه انتقاد کردم نه تخریب !
شما بهتره کمی اطلاعات و سواد خودتون رو قبل از هر چیز ارتقا بدین بعد بیاین این همه ادعای توخالی داشته باشید
تازه با یک سرچ ساده در http://zone-h.or / یا سایت تاریخچه ی هک شدن های شما موجوده !!!
ونیازی به مدرک سند دیگه نیست
و کسی از سیمولینک حرف زد !!! شما تازه روی یک سرور داغون ex40 !!!!! اومدید کلود نصب کردید که متاسفانه قطعی سایت ها وحشتناک رفته بالا
بهرته بدونید سیستم کلود برای خروجی و بازدهی مناسب حداقل سخت افزاری بسیار بیشتر ازاین ها نیاز داره دوستان
ویرایش توسط AtyehSazan : May 19th, 2014 در ساعت 19:15
-
تعداد تشکر ها از AtyehSazan به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 09:57

نوشته اصلی توسط
AtyehSazan
شما بهتره کمی اطلاعات و سواد خودتون رو قبل از هر چیز ارتقا بدین بعد بیاین این همه ادعای توخالی داشته باشید
تازه با یک سرچ ساده در
http://zone-h.or / یا سایت تاریخچه ی هک شدن های شما موجوده !!!
و کسی از سیمولینک حرف زد !!! شما تازه روی یک سرور داغون ex60 !!!!! اومدید کلود نصب کردید که متاسفانه قطعی سایت ها وحشتناک رفته بالا
بهتره بدونید سیستم کلود برای خروجی و بازدهی مناسب حداقل سخت افزاری بسیار بیشتر ازاین ها نیاز داره دوستان
1- چرا اکانت ما رو مسدود کردید !!!!!!!!!!!!!
2- فقط این حرفتون باحاله !!!!! خوب ما اکانت غیر قانونی داریم حالا شما به خاطر انتقاد میخاین گزارش بدین !!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه شما پلیس فتا هستی ! مگه فکر کردی قانون نداره مملکت!!
دوستان به نظر شما این حرف منطقیست !!! :
جوابی که اقای سنجری به ما دادن :
منتظر جوابشون هستم در غیر این صورت مدارکی که از ایشون جهت ارائه اکانت های غیرقانونی و خلاف قوانین جهموری اسلامی ایران می باشد را گزارش خواهم داد.
شب بخیر.
و در انتها بگم فقط یک انتقاد ساده ما کردیم ولی با بدانید افراد بی سواد همیشه با تهدید و دروغ گویی کارشون رو (البته) فکر خیال میکنند میتونن ببرن جلو. تمام
ویرایش توسط AtyehSazan : May 19th, 2014 در ساعت 10:01
-
تعداد تشکر ها از AtyehSazan به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 10:57

نوشته اصلی توسط
AtyehSazan
تازه با یک سرچ ساده در
و کسی از سیمولینک حرف زد !!! شما تازه روی یک سرور داغون ex60 !!!!! اومدید کلود نصب کردید که متاسفانه قطعی سایت ها وحشتناک رفته بالا
بهرته بدونید سیستم کلود برای خروجی و بازدهی مناسب حداقل سخت افزاری بسیار بیشتر ازاین ها نیاز داره دوستان
به شما هیچ ربطی ندارد که نوع سرور ما چیست و روی چه سروری کلاد لینوکس راه اندازی و سرویس میدهیم پس دخالت کنید.
مشتریان باید راضی باشند که هستند (تمامی مشتریان در حال حاضر از سرویس های ما راضی هستند.
سایت هایی با سابقه 6ساله و آنلاین 300 الی 500 نفر بر روی سرور کلاد لینوکس در حال کار هستند.
بنده بصورت مثال از symlink صحبت کرده ام چون متداول ترین راه هکر ها برای هک کردن سایت ها زدن sym می باشد.

نوشته اصلی توسط
AtyehSazan
1- چرا اکانت ما رو مسدود کردید !!!!!!!!!!!!!
2- فقط این حرفتون باحاله !!!!! خوب ما اکانت غیر قانونی داریم حالا شما به خاطر انتقاد میخاین گزارش بدین !!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه شما پلیس فتا هستی ! مگه فکر کردی قانون نداره مملکت!!
دوستان به نظر شما این حرف منطقیست !!! :
جوابی که اقای سنجری به ما دادن :
شب بخیر.
و در انتها بگم فقط یک انتقاد ساده ما کردیم ولی با بدانید افراد بی سواد همیشه با تهدید و دروغ گویی کارشون رو (البته) فکر خیال میکنند میتونن ببرن جلو. تمام
1- بنده اکانت شمارو مسدود کردم؟ آدرس اکانتتون رو + ایمیل کاربری ارسال فرمایید دلیل آن روشن خواهد شد.
2- ما در قوانین درج کرده ایم که با سایتهای "خلاف قوانین جمهوری اسلامی و مخصوصا مستهجن شدیدا برخورد میکنیم.
و در اخر :
بهتر است اخلاق بچه گونه تون رو کنار بزارید و کاملا چشم باز به روبرو نگاه فرمایید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 11:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AtyehSazan
شما تازه روی یک سرور داغون ex60 !!!!! اومدید کلود نصب کردید که متاسفانه قطعی سایت ها وحشتناک رفته بالا
ببخشید که من دخالت میکنم، اما لطفا منبع اطلاعاتی خودتون رو بفرمایید.
توی سند های سایت cloudlinux به چنین چیزی اشاره نشده!
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2014, 11:15

نوشته اصلی توسط
AtyehSazan
تازه با یک سرچ ساده در
بحث شما اصلا به ما ربطی نداره
شما با هم مشکل دارید با یاهو با هم در ارتباط باشد و مشکلات خودتون رو حل کنید
لطفا افر بنده رو خراب نکنید
-
تعداد تشکر ها ازpixell2012 به دلیل پست مفید