-
May 18th, 2014, 11:12
پاسخ : خرید دامین

نوشته اصلی توسط
iwpanel
بله ولی اگه یک درصد بفهمند که whois اشتباه هست به راحتی دامینتون ازتون می گیرند
منظورتون چیه ؟
نمیشه whois رو fake کرد ؟
-
تعداد تشکر ها ازC2NMd به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014 11:12
# ADS
-
May 18th, 2014, 16:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
C2NMd
منظورتون چیه ؟
نمیشه whois رو fake کرد ؟
شما اگه اطلاعات اشتباه بديد مثلا نام ونام خانوادگي يا آدرس يا ايميل اشتباه اگه متوجه بشن چيزي اشتباه هست اخطاريه ميدن كه اطلاعات رودرست كنيد اگه نكرديد دامينتون حذف ميشه وشماديگه مالكش نيستيد
-
تعداد تشکر ها ازiwpanel به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014, 16:50
عضو انجمن
قیمت فروش دامنه دات کام توسط دارنده ی حق فروش آن ، Verisign وریساین ، 7.85 دلار است . یعنی هیچ کس در دنیا ازرانتر از این قیمت نمیتواند بخرد که به شما ارزانتر بفروشد . هر فروش زیر این قیمت به معنی ضرر کردن شرکت فروشنده است و مطمئنا هیچ کس شرکت و یا تجارتی را برای ضرر باز نمیکند . پس باید ببینید و آگاه باشید که کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014, 16:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
قیمت فروش دامنه دات کام توسط دارنده ی حق فروش آن ، Verisign وریساین ، 7.85 دلار است . یعنی هیچ کس در دنیا ازرانتر از این قیمت نمیتواند بخرد که به شما ارزانتر بفروشد . هر فروش زیر این قیمت به معنی ضرر کردن شرکت فروشنده است و مطمئنا هیچ کس شرکت و یا تجارتی را برای ضرر باز نمیکند . پس باید ببینید و آگاه باشید که کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
نه دوست عزيز اين آف شركت اصلي هست من بررسي كردم مشكل نداره سياست شركتشون اينه كه بااين طرفه مشتري روجدب خودشون كنند شما تو بعضي از سايت ابرقدرت هم كه ميريد اين off رو دارن
-
-
May 18th, 2014, 17:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iwpanel
نه دوست عزيز اين آف شركت اصلي هست من بررسي كردم مشكل نداره سياست شركتشون اينه كه بااين طرفه مشتري روجدب خودشون كنند شما تو بعضي از سايت ابرقدرت هم كه ميريد اين off رو دارن
الان که خود سایت رو بررسی کردم سایت آفر هست . یعنی خودشون ثبت نمیکنن . جستجو میکنه و به بهترین قیمت توی ثبت کننده های معروف انتقال میده انگار
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2014, 17:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
الان که خود سایت رو بررسی کردم سایت آفر هست . یعنی خودشون ثبت نمیکنن . جستجو میکنه و به بهترین قیمت توی ثبت کننده های معروف انتقال میده انگار
دقیقا این سایت همین کارو میکنه
-