سلام
موقع آپلود تمپلت روی vmware این ارور میاد چندین بار تکرار کردم ولی بعد از آپلود 20تا 30 % ارور میده مشکل از چی هست ؟
error.PNG
سلام
موقع آپلود تمپلت روی vmware این ارور میاد چندین بار تکرار کردم ولی بعد از آپلود 20تا 30 % ارور میده مشکل از چی هست ؟
error.PNG
فکر میکنم میزان مصرف هارد شما زیاد است و i/oزیادی در حال استفاده است.
میزان مصرف ماشین های مجازی روی سرورتون رو چک کنین و محدود تا بتونین این تمپلیت رو اپلود کنین
عزیز مشکل ازهارد هست
من راجبه خالی یا پربودنش نگفتم
ممکن هست میزان استفاده ازش زیاد باشه
یعنی یک گیگ اطلاعات باشه روششش که داره یازیادخونده میشه یا همون یک گیگ هی نوشته میشه
که عمل هارد وووو درگیر کرده شما از قسمت منابع سرورتون i/oو مصرفشو چک کنین یا یک شات بزارین اینجا
بعدشم این راه هم امتحان کنین اس اس اج رو فعال کن روی مجازی ساز لینکشو مستقیم به دیتااستور وی گت کن
ویرایش توسط کرمان هاست : May 17th, 2014 در ساعت 14:53
گاهی برای فایل های با حجم زیاد، کارت شبکه هم سوتی میده، البته این بسته به سخت افزار دارد. سخت افزار سرورتان را بگید لطفا.
اما در حالت عادی موردی که در بالا گفتند (ظرفیت I/O ) هارد مهمترین مسئله است.
ساتا، ساس یا اس اس دی بودن هارد، ساختار Raid در کنار میزان مصرف همه از موارد اثر گذار در I/O باقیمانده برای آپلود فایل توسط شما هست.
- - - Updated - - -
گاهی برای فایل های با حجم زیاد، کارت شبکه هم سوتی میده، البته این بسته به سخت افزار دارد. سخت افزار سرورتان را بگید لطفا.
اما در حالت عادی موردی که در بالا گفتند (ظرفیت I/O ) هارد مهمترین مسئله است.
ساتا، ساس یا اس اس دی بودن هارد، ساختار Raid در کنار میزان مصرف همه از موارد اثر گذار در I/O باقیمانده برای آپلود فایل توسط شما هست.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)