شما مگه تراکنش بانکی نداری اونو بگیر مهلومه که کی خرید کردی بهد برو شکایت کن
شما مگه تراکنش بانکی نداری اونو بگیر مهلومه که کی خرید کردی بهد برو شکایت کن
نماد اعتماد دو ستاره!
حتما شکایت کنید ...
مطمئنا حق با شماست دوست من .
متاسفانه تصورات اشتباه خیلی ها ، دیجی کالارو یکم اسمشو کشیده بالا .
وگرنه فروشگاه های معتبر تر از دی جی مالا هم هست که حالا اینجا نام نمیبرم اما به جرات 100 درصد معتبر تر از دی جی کالا هست . من خودم ازش خرید کردم سر 3 روز که کالا رسید دستم با 500 کیلومتر فاصله که هیچ ! بلکه قبلش تا سفارش رو امشب ثبت کرده بودم فردا ثبحش مدیر فروششون تماس گرفتن و کاملا وقت گذاشتن و درمورد کالا سوالات لازم رو کردن منم همینطور و همون روز ارسال کردن و بدون هیچ دردسری دستم رسید .
--
منم چند روز پیش میخواستم از دیجی کالا یه پرینتر همه کاره بخرم که اونم حدودا 1 میلیون قیمتش زده بود که رفتم جاهای دیگه قیمت کردم دیدم اکه قیمتشون خیلی بالاست نسبت به مابقی جاها و این شد که دیگه هنوز خرید نکردم و قرار شد از جای دیگه بگیرم ، گفتم دیجی کالا بهتره همون دیده نشه تا اینکه گرون فروشی کنه و مردم خیلی ها واقعا براشون مهم نیست و لی با وجود اینهمه دغل بازی های دیجی کالا خب دید همه نسبت بهشون بد میشه .
--------
دوست من ، شما هم ناراحت نباشید ، مطمئنا با همین تاپیک هایی که توی انجمن های برتر کشور زدید ، مدم درمورد دیجی کالا بخوان توی گوگل یه جستجو کنند وبعد اقدام به خرید کنند ، مطمئنا متوجه خواهند شد که تا چه حد دچار اشتباه بودند .
-----------
یک کلمه به دیجی کالا :
تجارت یعنی صداقت
کاملا حق با شماست.
چند سال پیش یه گوشی از دیجی کالا خریدم، پول رو واریز کردم ۲ روز بعد گفتن گوشی رو موجود نداریم:| (قشتگ معلوم بود بازار رو خوب گشتن و پیدا نکردن:دی)
چند روز هم طول کشید که وجه ما رو برگشت بدن!
از همه چیز عکس بگیرید و پرینت کنید و تمام مستندات رو ببرید شکایت کنید.
تنها راهی که بتونید حقتون رو بگیرید اینه.
ویرایش توسط hamid.soltani92 : May 16th, 2014 در ساعت 07:52
آخ آخ استارتر خدا خیرت بده :|
من دقیقا سر یه رم کلاس 10 32 گیگ که قرار بود رو ی گوشی اشانتیون بدن همین مشکل رو داشتم
دقیق بقوله به پرداخته عزیز 50ـ گرونتر خریدم گوشیرو به خاطر این رم! چون قیمت این رم صد و خورده ایه بعد دقیقا و دقیقا همین مشکل پیش اومد البته اون موقع به من گفتن پیک ندارن 10 روز طول کشید بفرستن همین تهران رو!
زنگ زدم موقعی که فرستادن گفتن شامل نمیشید بعد ارتباط با مدیر باز اونام پیچون گفت 2 روز دیگه زنگ بزنید والا دیگه روم نشد بزنگم . . .
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
عزيزان ممنون بابت مشاركت ...
در مورد شكايت بگم كه بنده خودم فروشگاه دارم و قانون ها رو ميدونم
درسته نماد دو ستاره دارن ولي بايد طي 7 روز شكايت ميكردم
يكي از دلايلي كه اينقدر منو معطل كردن شايد همين بوده كه از اين 7 روز بگذره و بنده دستم به جايي بند نباشه ...
البته از طريق فتا ميشه اقدام كرد ...
دوستان در مورد انبارشون هم يه چيزي بگم
تاخير كه بماند
مموري كه بنده براي دوربين سفارش دادم رو 7 روز بعد تازه در سايتشون زدن موجود در انبار !!!
يعني اينكه ميرن از بازار تهيه ميكنن انگار اجناسشون رو
بعد واسه مشتري ميفرستن !
سه پايه هم صد در صد همينطور بوده
تو انبار موجود نداشتن
اومدن اينجوري ما رو اذيت كردن !
به خدا ميگفتن تموم كرديم و اينا
من ديگه پيگير نميشدم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)