مطمئنا حق با شماست دوست من .
متاسفانه تصورات اشتباه خیلی ها ، دیجی کالارو یکم اسمشو کشیده بالا .
وگرنه فروشگاه های معتبر تر از دی جی مالا هم هست که حالا اینجا نام نمیبرم اما به جرات 100 درصد معتبر تر از دی جی کالا هست . من خودم ازش خرید کردم سر 3 روز که کالا رسید دستم با 500 کیلومتر فاصله که هیچ ! بلکه قبلش تا سفارش رو امشب ثبت کرده بودم فردا ثبحش مدیر فروششون تماس گرفتن و کاملا وقت گذاشتن و درمورد کالا سوالات لازم رو کردن منم همینطور و همون روز ارسال کردن و بدون هیچ دردسری دستم رسید .
--
منم چند روز پیش میخواستم از دیجی کالا یه پرینتر همه کاره بخرم که اونم حدودا 1 میلیون قیمتش زده بود که رفتم جاهای دیگه قیمت کردم دیدم اکه قیمتشون خیلی بالاست نسبت به مابقی جاها و این شد که دیگه هنوز خرید نکردم و قرار شد از جای دیگه بگیرم ، گفتم دیجی کالا بهتره همون دیده نشه تا اینکه گرون فروشی کنه و مردم خیلی ها واقعا براشون مهم نیست و لی با وجود اینهمه دغل بازی های دیجی کالا خب دید همه نسبت بهشون بد میشه .
--------
دوست من ، شما هم ناراحت نباشید ، مطمئنا با همین تاپیک هایی که توی انجمن های برتر کشور زدید ، مدم درمورد دیجی کالا بخوان توی گوگل یه جستجو کنند وبعد اقدام به خرید کنند ، مطمئنا متوجه خواهند شد که تا چه حد دچار اشتباه بودند .
-----------
یک کلمه به دیجی کالا :
تجارت یعنی صداقت