سلام به استارتر عزیز ! من هم دوست دارم توی این پروژه بهتون کمک کنم ولی خب نه سن کمم اجازه میده و نه تجربیات کمم !
اما حتماً بهتون توصیه میکنم که بیاید اول یک موتور جستجو با هدف خاص بسازید ! فکر میکنید گوگل از ابتدا میتونسته داخل کله عکس های ثبت شده بگرده ؟؟؟
قطعا نمیتونسته !!!
منظور من اینه که شما بیاید بطور مثال اول موتور جستجوی خودتون رو فقط مختص به جستجو و آموزش در ریاضی و یا مثلا سلامتی و تندرستی بکنید !
بعد که توی این عرصه موفق شدید قطعا میتونید یک موضوع دیگه رو به موتورجستجوی خودتون اضافه کنین !
مثلا اول موتور جستجوی شما فقط مختص به آموزش ریاضی بوده ، و بعد از 2 سال که موفق شدید ، میتونید موضوع تفریح و یا سرگرمی رو به اون اضافه بکنید ، میدونم که کار سخت و یکم ترسناکیه ، ولی از یک لحاظ شما قطعا میتونید با بخش بندی موفق بشید !
اگر شما مطالب سایت های مرتبط با ریاضی رو در زبان فارسی جمع آوری کنید ، قطعا میتونید یک موتورجستجوی آموزش ریاضی راه بندازید !
و وقتی که شما یک موتور جستجوی آموزش ریاضی راه انداختید ، قطعا میتونید از اون کسب درآمد کنید ( حالا به هر طریقی ! )
وقتی که کسب درآمد کنید میتونید چندین نفر رو استخدام کنید تا برای شما به زبان عربی و یا ... این مطالب رو ترجمه کنند !
بنظر من ایده ای که دارم قطعا کار آمده ! و حتی اگر شما خیلی خوب هم پیش برید ممکنه که توسط یکی از غول های اینترنتی پیشنهاد خرید به شما داده بشه ! و این یعنی موفقیت ....