این پست به موضوع تاپیک ارتباط نداره، با نخوندنش چیزی رو از دست نمیدید...
دوست من فرمودید که رقابت بکنید و شکست بخورید بهتر از اینه که رقابت نکنید...!
به نظر من بهتر اینه که رقابتی رو که از ابتدا میدونید توش شکست می خورید شروع نکنید و به جای سرمایه و وقتتون رو روی موضوعی صرف کنید که توش امید به پیروزی باشه.
من هم یک موقع ایده هایی مثل ایده شما داشتم و ...
یکم از قوه تخیلمون استفاده کنیم:
شما ۱۰سال دیگه که شروع کنید، ۱۰ سال به معروفیت گوگل افزوده شده، تا اون موقع خودروهای بی نیاز از راننده با سیستم گوگل همه گیر شدن، گجت های گوگل توسط همه استفاده میشه و گوگل به یک برند فراگیر جهانی تبدیل میشه( هر چند که همین الانشم هست!) و شما تازه تو اول راهید...
برادرانه بهتون پیشنهاد می کنم سرمایه و وقت گرانبهاتون رو صرف کاری که آخر و عاقبت داشته باشه بکنید... از نوشته هاتون میشه حدس زد که سن و سال زیادی ندارید و باید محصل باشید. توی تاپیک دیگه ای در مورد بهترین زبان برنامه نویسی پرسیده بودید، پیشنهاد می کنم تو مرحله اول html رو یاد بگیرید. بعد به سراغ css برید و بعد هم اسکریپتینگ کلاینت ساید رو آموزش ببینید. جاوا اسکریپت رو یاد بگیرید و بعد برید سراغ کتابخانه های جاوا اسکریپت مثل jquery. بعد از آموزش اینها وارد بحث برنامه نویسی سرور ساید خواهید شد و اونجا میتونید زبان برنامه نویسی بک اندتون رو انتخاب کنید.
اگه نوشته من زیاد خوش آیند نبود و انتظارتون مبنی بر حمایت از ایده طراحی موتور جستجو و ... برآورده نشد متاسفم، فقط خواستم تجربه شکست های خودم رو بهتون منتقل کنم، شاید نظرتون عوض بشه.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.