آقا حمید،
اپن آفیس فوق العاده خوب هست، من از نسخه اولش باش آشنا هستم. اما فکر کنم شوخی کردین که گفتین در حد اکسل چیزی دارد. در حقیقت این روزها مایکروسافت مانده و اکسلش ... و همه جا صحبت از این است که اگر اکسل دست یافتنی شود فاتحه محصولات آفیس و ویندوز را دیگر باید خواند.
حتی طبق نظرسنجی ها مختلف یکی از اصلی ترین دلایل انتخاب خریداران گوشی ای پایه ویندوز فون همین بحث آفیس بوده است. خود من شخصا شدیدا از نبود یک آفیس قدرتمند برا آندروید دچار مشکل هستم با توجه به تکیه زیاد کارام به اکسل.
قبول دارم برای پاور پوینت، ورد یا اکسس معادل هایی خیلی قویتر از آن چه در آفیس عرضه شده است و خیلی مواردی حتی اپن سورس یا رایگان موجود است، اما اکسل غولیست آقا .. بحث تعصب نیست بحث قابلیت هاست.
در مورد نوشتن این پروژه فکر می کنم شانس موفقیت داشته باشید، به هر حل سطح وسیعی از قابلیت های whmcs و همینطور پلاگین هاش عملا برا ما ایرانی ها بی معنی هست و کاربردی ندارد. و این یک امتیاز هست شاید.
مثلا کارت اعتباری یا خیلی رجیسترها و پلاگین های مختلف هستند که عملا برای ایرانی ها بلا استفاده هست، یا گزارشگیری های مالی حرفه ای کمتر در بین هاستینگ های مورد استفاده است. صرف دخل و خرج و مشخص بودن فروش ماه و اینها هم که به سادگی قابل کشف است.