صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 87

موضوع: ایراد جدی در کپچای whmcs

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

پیش فرض پاسخ : ایراد جدی در کپچای whmcs

مثل این است که کسی تو فکر رقیب برا اکسل باشد !
    آقا اکسل رقیب داره، خوبشم داره! اصلا خانواده آفیس رقیب دارن!https://www.openoffice.org/ (تعصب لینوکسی:دی)
    لطفا شما یک تست رو کپچا کدباکس هم بگیر، ما Version: 5.3.6 که آخرین نسخه هست استفاده می کنیم.
    نتیجه تست رو همونطور که از قبل پیش بینی میشد خدمتتون فرستادم.
    در ضمن اینکه در فیلم آموزشی قبل نیز کپچای خود سایت whmcs.com به راحتی دور زده شد.
    دقیقا!نکته همینجاست. این قضیه به نال یا اورجینال بودن اسکریپت و نسخه اون ( تا به حال) ارتباطی نداره.
    من در مورد این که این اسکریپت رقیب داره یا نه هیچ اطلاعی ندارم. کلا تو این فاز نبودم ولی نوشتن چنین اسکریپتی از نظر فنی خیلی آسونه. چند چیز مهم تو این راه لازمه، یکیشون وقته، یکیشون برنامه ریزی صحیح و آخری هم مدیریت پروژه هست.
    در کل کار اسکریپت رو به صورت اساسی بخوایم بررسی کنیم، خیلی خیلی ساده هست.
    من به فکر طراحی این اسکریپت افتادم و همین الان هم چند وی ام لوکال ایجاد کردم و در حال آزمایش هستم. به زودی یک تاپیک در این مورد باز می کنم و از دوستان راهنمایی میخوام...

2. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

دوستان متاسفانه در ورژن جدید whmcs 5.3.7 این مشکل رفع نشده است

5. تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    دوستان متاسفانه در ورژن جدید whmcs 5.3.7 این مشکل رفع نشده است
    بله متاسفانه. یا از این قضیه اطلاع ندارن، یا علاقه ای به برطرف سازی ندارن!:دی

7. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

آقا حمید،

اپن آفیس فوق العاده خوب هست، من از نسخه اولش باش آشنا هستم. اما فکر کنم شوخی کردین که گفتین در حد اکسل چیزی دارد. در حقیقت این روزها مایکروسافت مانده و اکسلش ... و همه جا صحبت از این است که اگر اکسل دست یافتنی شود فاتحه محصولات آفیس و ویندوز را دیگر باید خواند.

حتی طبق نظرسنجی ها مختلف یکی از اصلی ترین دلایل انتخاب خریداران گوشی ای پایه ویندوز فون همین بحث آفیس بوده است. خود من شخصا شدیدا از نبود یک آفیس قدرتمند برا آندروید دچار مشکل هستم با توجه به تکیه زیاد کارام به اکسل.

قبول دارم برای پاور پوینت، ورد یا اکسس معادل هایی خیلی قویتر از آن چه در آفیس عرضه شده است و خیلی مواردی حتی اپن سورس یا رایگان موجود است، اما اکسل غولیست آقا .. بحث تعصب نیست بحث قابلیت هاست.

در مورد نوشتن این پروژه فکر می کنم شانس موفقیت داشته باشید، به هر حل سطح وسیعی از قابلیت های whmcs و همینطور پلاگین هاش عملا برا ما ایرانی ها بی معنی هست و کاربردی ندارد. و این یک امتیاز هست شاید.

مثلا کارت اعتباری یا خیلی رجیسترها و پلاگین های مختلف هستند که عملا برای ایرانی ها بلا استفاده هست، یا گزارشگیری های مالی حرفه ای کمتر در بین هاستینگ های مورد استفاده است. صرف دخل و خرج و مشخص بودن فروش ماه و اینها هم که به سادگی قابل کشف است.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

9. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

حمید جان بابت پیگیری این موضوع ازت ممنونیم عزیز ، و اینکه این مشکل رو رفع کردی یه تشکر ویژه داره

دوستان ولی فکر نمیکنین این موضوع زیادی دیگه داره کش پیدا میکنه ؟ دوست عزیزمون حمید گل کار خیلی مفیدی انجام دادن و این باگ رو بر طرف کردن ... اما دوستان دارند سیستم whmcs رو توی تایپیک نقد و بررسی میکنن !
    ایشون فقط زحمت کشیدن این مشکل رو بر طرف کردن ، مشکل داشتن یا نداشتن whmcs ، دادن یا ندادن رسیلر به ایران یا کشور های دیگه ، سیستم مالی whmcs ، آفیس و.... فکر نکنم به این بنده خدا و این تایپیک ربط داشته باشه ؟؟؟؟

به نظرم توی این تاپیک فقط باید بابت زحمتی که ایشون تقبل کردن تشکر کرد ازشون .... نه چیز دیگه

حمید جان موفق باشی
    ویرایش توسط farmanrava : May 14th, 2014 در ساعت 14:44
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

11. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها
    آقا حمید،

اپن آفیس فوق العاده خوب هست، من از نسخه اولش باش آشنا هستم. اما فکر کنم شوخی کردین که گفتین در حد اکسل چیزی دارد. در حقیقت این روزها مایکروسافت مانده و اکسلش ... و همه جا صحبت از این است که اگر اکسل دست یافتنی شود فاتحه محصولات آفیس و ویندوز را دیگر باید خواند.

حتی طبق نظرسنجی ها مختلف یکی از اصلی ترین دلایل انتخاب خریداران گوشی ای پایه ویندوز فون همین بحث آفیس بوده است. خود من شخصا شدیدا از نبود یک آفیس قدرتمند برا آندروید دچار مشکل هستم با توجه به تکیه زیاد کارام به اکسل.

قبول دارم برای پاور پوینت، ورد یا اکسس معادل هایی خیلی قویتر از آن چه در آفیس عرضه شده است و خیلی مواردی حتی اپن سورس یا رایگان موجود است، اما اکسل غولیست آقا .. بحث تعصب نیست بحث قابلیت هاست.

در مورد نوشتن این پروژه فکر می کنم شانس موفقیت داشته باشید، به هر حل سطح وسیعی از قابلیت های whmcs و همینطور پلاگین هاش عملا برا ما ایرانی ها بی معنی هست و کاربردی ندارد. و این یک امتیاز هست شاید.

مثلا کارت اعتباری یا خیلی رجیسترها و پلاگین های مختلف هستند که عملا برای ایرانی ها بلا استفاده هست، یا گزارشگیری های مالی حرفه ای کمتر در بین هاستینگ های مورد استفاده است. صرف دخل و خرج و مشخص بودن فروش ماه و اینها هم که به سادگی قابل کشف است.
    آره من که شوخی کردم، اصلا جدی نبود حرفم! راستش رو بخواید حتی اکسسل رو یک بار هم باهاش کار نکردم!:دی
    اما دیدن این مقایسه خالی از لطف نیست:
    https://wiki.documentfoundation.org/...crosoft_Office
    در حال تدارک یک تاپیک هستم، که دوستای خوبی مثل شما بیان و بنده رو راهنمایی کنن و من هم برای جبران زحمت بعد از آماده شدن نرم افزار، لایسنس مادام العمر رایگان تقدیم کنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    حمید جان بابت پیگیری این موضوع ازت ممنونیم عزیز ، و اینکه این مشکل رو رفع کردی یه تشکر ویژه داره

دوستان ولی فکر نمیکنین این موضوع زیادی دیگه داره کش پیدا میکنه ؟ دوست عزیزمون حمید گل کار خیلی مفیدی انجام دادن و این باگ رو بر طرف کردن ... اما دوستان دارند سیستم whmcs رو توی تایپیک نقد و بررسی میکنن !
    ایشون فقط زحمت کشیدن این مشکل رو بر طرف کردن ، مشکل داشتن یا نداشتن whmcs ، دادن یا ندادن رسیلر به ایران یا کشور های دیگه ، سیستم مالی whmcs ، آفیس و.... فکر نکنم به این بنده خدا و این تایپیک ربط داشته باشه ؟؟؟؟

به نظرم توی این تاپیک فقط باید بابت زحمتی که ایشون تقبل کردن تشکر کرد ازشون .... نه چیز دیگه

حمید جان موفق باشی
    جناب فرمانروا( عذر میخوام، اسم شریفتون رو بلد نیستم) اختیار دارید، وظیفه بود.
    براتون آرزوی موفقیت و سربلندی می کنم.

- - - Updated - - -

آقا حمید،

آره من که شوخی کردم، اصلا جدی نبود حرفم! راستش رو بخواید حتی اکسسل رو یک بار هم باهاش کار نکردم!:دی
    اما دیدن این مقایسه خالی از لطف نیست:
    https://wiki.documentfoundation.org/Feature_Comparison:_LibreOffice_-_Microsoft_Office
    در حال تدارک یک تاپیک هستم، که دوستای خوبی مثل شما بیان و بنده رو راهنمایی کنن و من هم برای جبران زحمت بعد از آماده شدن نرم افزار، لایسنس مادام العمر رایگان تقدیم کنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها

حمید جان موفق باشی

13. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

چون بنده به عنوان یکی از محدود فروشندگان لایسنس WHMCS در ایران فکر می کنم شما اشتباه می کنید و چنین قابلیت و امکانی وجود ندارد. >>>>>>
    فراسو > تا اونجا که من در جریان هستم فروشش را متوقف کرده است. فقط لایسنس های لایف تایم خودش را رنت می دهد اگر آزاد باشند. آلما هاست هم راهکار مورد استفادش این بود (نمیدونم هنوز فروش داره یا خیر) که کلا شرکت را بیس انگلیس کردن ...
    بیشتر سایت ها هم که یا زدن موجود نیست یا مثل این انجمن "ایران WHMCS" فیک لینک خرید گذاشتند برا سئو صرفا و فروشنده واقعی نیستند.
    ضمنا از سال 2013 WHMCS کلا ریسلری را تعطیل کرد و فروش را کاملا End User پایه شده است. این مسئله عمومی هم بود نه کشورهای OFE یا ... کلا فروش لایسنس هاش را کاملا داخلی کرد. طبق توضیحات خودش هم چون 90% نالرها ریسلرهاش بودند!
    الان هم برای خرید لایسنس نسبتا سخت گیری میکنه که شما خود مالک سایت باشید که رجیستر می کنید و این طور نیست 50 تا لایسنس ببرید زیر حساب مالی خودتان !
    - ایکس ال هاست که اساسا مالکیتش ایرانی است و طبیعی است با ایران مشکل نداشته باشد خصوصا با توجه به ایالتی که درش واقع شده است.
    شما اگر و جنوب و شرق آمریکا یعنی قطب اصلی IT کشور آمریکا که اکثر دیتاسنتر های تراز اول دنیا اونجا هستند، دیتاسنتری که با ایران بدون مشکل کار کند یافتید درست هست
    خب برای developer شدن تیکت میدید و لایسنس و سایر موارد رو که ایمیل میکنن.

کد:
    Hi there Hossein,

Thanks for contacting WHMCS!

You will need to sign up for the Beta Release program here:

Beta Testing - WHMCS Documentation

Once you have signed up, we will review the application and process the request.

If you have any further questions, please let us know.

Thanks!

Best Regards,
    Chance Benson
    Technical Analyst I
    WHMCS
    کد:
    Hey Hossein,

Also, I have gone ahead and created a Dev license for use of the Beta software:

Dev-bde40ddddd102asd23ef564sa8f8a8315f8

In the email that was sent containing the Dev license information are  rules pertaining to the acceptable use of this type of license.

Please follow these rules as any violations to them could result in the license being revoked.

You can access the Beta forums here:

WHMCS Forums

Your forum account will need to be approved by the moderator which should be done shortly.

If you have any issues, please let me know.

Thanks!

Best Regards,
    Chance Benson
    Technical Analyst I

آخرش هم یه دو تا لایسنس یکی DEV یکی Services - Beta Tester Access میدن بهتون
    برای ریسلر شدن هم نیازی به توضیحات داشتید میدم!

15. تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    آرمین محمدی هستم حمید جان .
    ممنونم ، شما هم همینطور عزیزم .

موفق باشید
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

17. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

mhiizadi،

شما اخیراً این لایسنس را دریافت کردین؟

بنده همین هفته قبل سر لایسنس های موجود در پانلم که باید حتما یوزر ته خط رجیستر کند برای تمدید با پشتیبان whmcs کلنجار میرفتم.

اگر شما نیز نمایندگی دارید ازش لطفا جهت تبادل اطلاعات پ.خ بدین تا از تجارب شما استفاده ببرم.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

19. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

دوستان من قضیه نمایندگی و لایسنس گسنرش دهنده whmcs رو پیگیری کردم، نشد!

21. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)