نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 87

موضوع: ایراد جدی در کپچای whmcs

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : ایراد جدی در کپچای whmcs

برای لایسنس فول ان اصلا ریسلر نداره و نهایت با کلک زدن و قسمت بازاریابی یکم می شه عملا اف گرفت. برای ریسلر ماهیانه هم کار مشکلی نیست فقط هزینه باید کنید و لایسنس بخرید - قیمت ها هم در سایت زده برای هر پلن چقدر اف می ده. (Resellers - WHMCS)
    بنده نیز این لینک را دیده و قبلا ازش بهره مند شدم. اما باز تکرار می کنم، از اواخر سال 2013 این شرکت عملا ریسلری را منحل کرده و تمام شرکت ها خارجی هم که ریسلری ازش داشتند پا در هوا مانند.

بله شما از هاست گیتر سرور بگیر، بهت لایسنس فری WHMCS تعلق خواهد گرفت یا امثال اینها را اگر بخوایم حساب کنیم هست، اما این که به بنده یا امثال من مثل گذشته ریسلری بدهد، حتی با چرداخت اون مبلغ ها و ... خیر این امکان نیست، باور ندارین پا پیش بزارید تا متوجه بشید.

بنده که بیکار نیستم بیام اینجا نشر اکاذیب بدم و خودم را مزحکه دست چند تا کاربر که دنبال مچ گیری هستند بکنم حتما آزمودم، تجربه دارم که چنین چیزی می گم.

در مورد بی همتا بودنش، بنده تمام سیستم های نام برده شده که موارد غیر از اینها هم آزمودم، باز تکرار می کنم WHMCS بی همتا هست و فاصله زیادی هست باهاش. به این زودی ها هم دست یافتنی نیست برای رقبا. من سیستم های مالی زیادی را تجربه کردم چون اساسا کارم ترید و تجارت آنلاین بوده، بحث هاستینگ نیست من کلا بیشتر با سیستم های مدیریت مالی آنلاین سر و کله زدم، whmcs به جرات از اکثریت اونها سر هست. یعنی از سیستم های مدیریت مالی شاخه های دیگر هم سر تر است.

البته نقاط ضعفش جای خود، من در مقام قیاس عرض می کنم سرتر است، اگر نه بله به قول شما شاید اگر غول ها پا به میدان بگذارند یک چیز بهترش را ارائه کنند، اما فاصله فعلی WHMCS با دیگر اسکریپت ها بیش از آن است که بشود گفت رقابتی در میان است.

البته این برای ما ایرانی ها که خیلی گزارش محور نیستیم کمی سخت هست است که به خوبی قابلیت های سیستم های مالی مختلف را بسنجیم. اما اگر کمی اصولی کار کنیم اون وقت هست که فاصله زیاد WHMCS را با سیستم های مشابه خواهیم یافت.

نسخه 3.5.7 منتشر شده، با تغییرات فراوان در قالب و البته با حفظ باگ مطرح شده در این تاپیک. امشب نال هم شد. اما حدود یک هفته زیر تست خواهد بود اگر مشکل نداشت رو سایت نصب خواهد شد. خصوصا که باید از نو براش قالب را آماده سازی کرد.

در مورد یک نفره بودن یا جمعی بودن تیم توسعه یک نرم افزار، نظر خاصی ندارم، اما به اعتقاد من این دست نرم افزارها کد باز بودنشان نه یک امتیاز که باید یک فاجعه به حساب بیاد.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

2. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)