بابت وقتی که برای نوشتن مطالبتون به صورت رنگی و این که مثل معلم های ادبیات از نگارش اداری و ... استفاده کردید ممنون هستم (یاد بستن قرارداد ها افتادم که میگه اگه میخوای قرارداد ببندی از کلماتی استفاده کن که چند معنی میده تا به وقتش بتونی اون کلمه رو هر جور که دوست داری تفسیر کنی )چشم من توی عمرم درباره مسئله ای که اطلاعاتم توش کم باشه نظری نمی دم ولی بعضی چیزها قضیشون فرق داره اینجا بیشتر حرفم سر عدم پیشرفت هاستیگها هستش انگار یه سرور اجاره میکنن و 100 مگ 100 مگ شروع میکنن هاردشو اونم با ماهی 2هزار تومن اجاره میدن خوب اگه صرف نمیکنه خوب قیمت رو ببر بالا اگه تخصصش رو نداری اینجا حرف نباید بزنیمن هیچ وقت همچین نفراتی رو به صورت شرکت ندیدم اگه به آفرهایی که دادن دقت کنید میبینید که همشون میگن شرکت ما وضع هاستیگ جوری شده که یکی که توی سوپرمارکت کار میکنه و به کامپیوتر دسترسی داره شروع میکنه به خدمات هاستینگ دادن خودتون هم اگه نگاه کنید می تونید چند مورد رو توی همین انجمن پیدا کنیداگه نتونستید بگید اسمشون رو براتون بفرستم قضیه پروازه دیگه نه ؟ هر چقدر اوج بگیری همه کوچیک میبیننت شما اگه خواستی خودتون این تایپیک الان 5 صفحه شده که صفحه اول و دومش دقیقا درباره شرکت رسمی بحث شدهبرای نمونه میتونید به تایپیکی که درباره درخواست هاست شده مراجعه کنید و تک تک آفر دهنده ها رو بررسی کنید و مشاهده میکنید بیشتر اونهایی که آفر دادن هیچ کدومشون تو کارشون درست حسابی قوی نیستن یکیشون سبزی فروشه یکیشون سوپری داره یکیشون خدمات کامپیوتری داره شرکت رسمی نیستنشرکت های رسمی هم که با توجه به عکسهایی که دوستا از وضعیت تیکت هاشون گذاشتن نیازی به گفتن نداره من نمیگم همه چی باید عالی باشه ولی حداقل نیازهای اولیه یه سایت رو باید بتونن فراهم بکنن نه این که فقط به فروش نگاه تمرکز کنن و هیچ گونه تعهدی برای بعد از فروش نداشته باشن ایشون یک مثال ساده بودن که حتی جواب ایمیل ها رو هم نمی تونن بدن تلفن هم که ندارن به آیدیشون هم که تو یاهومسنجر هستش جواب نمیده یعنی شده مثل آذرهاست که یهو می بنده می ره پی کارشقصد جسارت یا تخریب شخصی یا شرکتی رو ندارم ولی مسئله اینه که من توی این انجمن به این خاطر عضو شدم که حداقل بتونم شرکت هایی که تو کار ارائه خدمات هاست دامین sms و اون چیزهایی که تحت وب هستن رو بهترینهاش رو بتونم پیدا کنم و از خدماتشون استفاده کنممنظورم بیشتر اون دوستانی بودن که فقط عضو شدن برای آفر دادن و بیشتر از این که توی سایت خودشون باشن و به مشتریانی که دارن برسن اینجا فعال هستن یه جوک بود که میگفت دختره زنگ میزنه به پسره میگه الو سلام بعد قطع میکنه پسره اس میده بفرمایید دختره جواب میده شما میدونید افتخار حرف زدن با چه کسی رو داری بعد پسره میگه نه نشناختم دختره میگه یه شارژ بفرست تا بگم حالا شما هم شرکت ثبت کردید رسمی کار میکنید هاست داخلی ارائه میدید ولی سایت خودتون معلوم نیست کجاست سرعتش خیلی کمه (اینترنتم مبین نت یک مگ هستش ) اینم وضعیت سایت شما با برنامه PingPlotterفقط حرف کافی نیست عمله که مشخص میکنه کی باید کجا باشه