آموزش:
با ساختار آپاچی سعی کنین بیشتر خودتو رو اشنا کنین
اطلاعات در این زیرمجموعه قرار می گیرد بعداز نصب میرور
http://mirror.iranserver.com/centos
آموزش:
با ساختار آپاچی سعی کنین بیشتر خودتو رو اشنا کنین
اطلاعات در این زیرمجموعه قرار می گیرد بعداز نصب میرور
http://mirror.iranserver.com/centos
خیلی ممنون استاد، شما خیلی بلدید:دی
منظور من از اطلاعات، دیتا نبود، information بود!!!چون تا جایی که من خبر دارم، این شرکت محترم میرور های دیگه ای هم روی این سرور دارن. مثل:
Yazd University Mirrors Server
و اینکه برای تکمیل آشناییتون با ساختار آپاچی(!:دی) عرض می کنم، لزومی نداره میرور تو پوشه centos باشه!برای مثال:
Index of /
۱- من فرمایش شما رو کوایت(quite) نکردم، کوئت (/kwoht/) کردم. پیشنهاد میکنم وقتی تلفظش رو بلد نیستید، یا خود واژه رو به الفبای لاتین بنویسید یا از معادل فارسیش ( نقل قول) استفاده کنید! جز من هم کسی در رابطه با صفحه پیشفرض وب سرور صحبتی نکرده بود که شما بخواید جوابش رو بدید! مگه این که با خودتون ...
۲-خب من که دارم میگم منظورم اطلاعات بود:دی (گزاشتن غلطه، گذاشتن صحیحه) - در مورد اطمینانتون هم دیدیم که چقدر خوب منظور رو متوجه میشید:دی (توضیحات آخر متن رو بخونید حتما)
۳-فکر کنم خودتون هم متوجه نشدید چی گفتین، فقط خواستین یه چیزی گفته باشین! (علی الخصوص بعد از اینکه این پستتون رو پاک کردید به این نتیجه رسیدم!!!) باز هم عرض می کنم، وقتی فقط من بعد از استارتر پست دادم و فقط من به اون مورد اشاره کردم، طرف صحبت شما یا منم یا خودتون !!!
از نحوه جمله بندی و انتخاب و نگارش واژه های شما به نتیجه ای رسیدم و از این به بعد پست های شما رو مطالعه نخواهم کرد.
فقط یه بار دیگه عرض میکنم که مطلب خوب جا بیوفته!
معمولا سرور هایی که روی یک آدرس میرور چند گسترش رو با هم بالا میارن، تو صفحه اصلی پوشه والد میرور ها، یک سری اطلاعات ارائه میدن( مثل همون دانشگاه یزد). من هم این مطلب رو برای این عرض کردم که شدیدا پیگیر و حامی فعالیت های ایران سرور در زمینه گسترش/آسان کردن استفاده از لینوکس و اوپن سورس هستم و خواستم یه راهنمایی/کمک هرچند کوچیک کرده باشم که شما شتابان تشریف آوردید و با لحن نا-خوشآیند جواب دادید!
براتون آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم![]()
ویرایش توسط hamid.soltani92 : May 13th, 2014 در ساعت 13:38
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)