پشتیبانی صفر هست بهتر هست از هاست ایران و آبتین خرید نکنی
پشتیبانی صفر هست بهتر هست از هاست ایران و آبتین خرید نکنی
من کار نکردم خوشبختانه باهاشون ولی یکی از دوستان یکی دامین ازشون داره تیکت میزنی برای تغییر دی ان اس خیلی دیر جواب میدن ، به بنده خدا گفتم پنل دامینت رو بگیر خودمون ست کنیم اونم یا نمی دونن چیه یا نخواستن که بدن و ندادن!
شما چطوری به این نتیجه رسیدی که گفتید من کارمند هاست ایرانم ؟
مشکل من اینه که الان بیش از 7 ماه هستش که میخوام سایتم رو بیارم روی هاست های داخلی ولی هنوز یک شرکت مناسب پیدا نکردم
اونهایی که بچه ها معرفی کردن (آفر میدن ) نمیشه بهشون اعتماد کرد
و شرکت های رسمی هم که توی کارشون می لنگن یا پشتیبانیشون ضعیفه یا خدماتشون ضعیفه یا ...
من الان از نت افراز هاست دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و هر زمان هم که مشکلی بوده تیکت که زدم جواب دادن
نه ازشون پشتیبانی خواستم نه بکاپ نه ریستور نه ...
الان هم دنبال یه شرکتی هستم که فقط سایتم رو آنلاین نگه داره و سرعتی که میخوام رو بهم بده امنیتش و سطح دسترسی نفراتش کنترل شده باشه و اگر زمانی مشکلی پیش اومد سریع جواب بدن همین یعنی برای یک هاست چیزه زیادتر از این لازم نیست بخوایی
قضیه اون سایتهایی که از cms و یا چیزهای دیگه استفاده میکنن کلا فرق داره اونها واقعا بعضی سولاتو می پرسن که به هاست اصلا ربطی نداره
دقت فرمایید.
مثال برای آنچه بهتر درک نمایید :
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام غذاهای رستوران های تهران را نوش جان نموده اید.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام فیلم های اکران شده را مشاهده نموده اید.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید با تمام دختران ایران رابطه دوستی داشته اید و همگی بد یا خوب هستند.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید با تمام پسران ایران رابطه دوستی داشته اید و همگی بد یا خوب هستند.
شما هیچگاه نمی توانید ادعا نمایید تمام شرکت های (ثبت شده) و دارای نماد اعتماد الکترونیک و سایر مجوزهای لازم " هاستینگ " دارای تیم پشتیبانی یا خدمات ضعیف هستند.
زیرا شما حتی وقت نمی نمایید تمامی موارد در هر یک از حوزه را تست (آزمایش) نمایید چه برسد به استفاده از خدمات و سرویس ها که بعد از آن شناختی از هر یک از موارد حاصل شود که منجر به قضاوت صحیح یا ناصحیح شود.
مگر ناآگاهانه نسبت به شرکت های (ثبت شده) و دارای نماد اعتماد الکترونیک و سایر مجوزهای لازم قضاوت نمایید که آن دور از عقل و بلوغ است.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز شما معمولا با شرکت ها با سابقه کار کردید و با شرکت های تازه تاسیس با مجوز فکر نمیکنم کار کرده باشید
وب سایت ما اواخر 92 تاسیس شده است و دارای تمامی مجوز های لازم می باشد و زیر نظر بزرگترین کانون تبلیغاتی شیراز می باشد.
در صورت تمایل میتوانیم میزبانی سایت شما را به عهده بگیریم با پشتیبانی 24 ساعته
موفق و پیروز باشید/
الان اینهایی که گفتید دقیقا چه ربطی به مطالب گفته شده داشت ؟
شما که این کامنت رو گذاشتید کامنتهای قبلیش رو هم حداقل یه نگاه میکردی می دیدی علت این که گفته شده بیشتر آفر دهنده ها قابل اعتماد نیستن چیه اصلا اعتماد از کجا میاد ؟ نه اسم شرکت دارن نه آدرس شرکت دارن نه شماره ثابت دارن نه شماره همراه ثابت دارن یدونه آی دی یاهو گذاشتن فوق فوقش یدونه هم شماره ایرانسل به نظرتون میشه به همچین کسایی اعتماد کرد ؟ قضیه ریسک و اینچیزها هم نیست چون اگه این دوستان به کارشون ارزش میزاشتن هیچ وقت بی در و پیکر کار نمیکردن نمی خوام اسم بدم ولی مثلا همین artadata.ir رو نگاه کن هر جا تا کامنت میزاری کامنتی از ایشون میبینی ولی نه آدرسی نه شماره تماسی نه اسمی نه هیچی خوب بقیه دوستان هم کمتر از ایشون نباشن بیشتر نیستن مطمئن باشید
من نه وقتش رو دارم و نه تخصصش رو که برم دنبال سرور مجازی و این چیزها برای من همون هاست کفایت میده و سوالی که اینجا مطرحه اینه که دوستانی که تو کار هاست هستن چرا اینجوری دارن می لنگن ؟
تخصصشون ضعیف
ارتباطشون ضعیف
یه تیک میزاری دو روز بعد اون مثلا ساعت 2 شب جواب میدن ذهنیتی که میسازن از خودشون اینه که از صبح دنبال کارهاو زندگیشون هستن و این وسط هم یه سایت زدن دارن خدمات هاست میدن اونم هر موقع که وقت کردن میان به سایتشون سر میزنن ببینن که چه خبره
یا بعضی از دوستان رو اسم نمی برم اون وقتی که می زارن توی این انجمن و تا یه تایپیک ایجاد میشه سریع آفر مافر میدن اگه یه ذرش رو میزاشتن روی سایت خودشون بهتر جواب میداد
وقتی تیکت زدم توی سایت خودشون خبری ازشون نبود اینجا پیغام گذاشتم سریع جواب دادن
من باز هم میگم اگه شرکت های خوبی سراغ دارید خوشحال میشم معرفیش کنید اصلا برای هر شرکت یک تایپیک باز کنید و از مشکلات و امکانات و خدماتش حرف بزنید اگه یکی از بچه های همون شرکت هم تونست میاد اونجا به همه جواب میده اگه نشد حداقل اون وقتی که هر کسی برای آزمایش یک هاست میزاره تا ببینه به کارش میاد یا نه الکی حروم نشه
این لینک رو هم نگاه کنید نمی دونم معیارشون چی بوده
Web Hosting Iran
- - - Updated - - -
الان اینهایی که گفتید دقیقا چه ربطی به مطالب گفته شده داشت ؟
شما که این کامنت رو گذاشتید کامنتهای قبلیش رو هم حداقل یه نگاه میکردی می دیدی علت این که گفته شده بیشتر آفر دهنده ها قابل اعتماد نیستن چیه اصلا اعتماد از کجا میاد ؟ نه اسم شرکت دارن نه آدرس شرکت دارن نه شماره ثابت دارن نه شماره همراه ثابت دارن یدونه آی دی یاهو گذاشتن فوق فوقش یدونه هم شماره ایرانسل به نظرتون میشه به همچین کسایی اعتماد کرد ؟ قضیه ریسک و اینچیزها هم نیست چون اگه این دوستان به کارشون ارزش میزاشتن هیچ وقت بی در و پیکر کار نمیکردن نمی خوام اسم بدم ولی مثلا همین artadata.ir رو نگاه کن هر جا تا کامنت میزاری کامنتی از ایشون میبینی ولی نه آدرسی نه شماره تماسی نه اسمی نه هیچی خوب بقیه دوستان هم کمتر از ایشون نباشن بیشتر نیستن مطمئن باشید
من نه وقتش رو دارم و نه تخصصش رو که برم دنبال سرور مجازی و این چیزها برای من همون هاست کفایت میده و سوالی که اینجا مطرحه اینه که دوستانی که تو کار هاست هستن چرا اینجوری دارن می لنگن ؟
تخصصشون ضعیف
ارتباطشون ضعیف
یه تیک میزاری دو روز بعد اون مثلا ساعت 2 شب جواب میدن ذهنیتی که میسازن از خودشون اینه که از صبح دنبال کارهاو زندگیشون هستن و این وسط هم یه سایت زدن دارن خدمات هاست میدن اونم هر موقع که وقت کردن میان به سایتشون سر میزنن ببینن که چه خبره
یا بعضی از دوستان رو اسم نمی برم اون وقتی که می زارن توی این انجمن و تا یه تایپیک ایجاد میشه سریع آفر مافر میدن اگه یه ذرش رو میزاشتن روی سایت خودشون بهتر جواب میداد
من باز هم میگم اگه شرکت های خوبی سراغ دارید خوشحال میشم معرفیش کنید اصلا برای هر شرکت یک تایپیک باز کنید و از مشکلات و امکانات و خدماتش حرف بزنید اگه یکی از بچه های همون شرکت هم تونست میاد اونجا به همه جواب میده اگه نشد حداقل اون وقتی که هر کسی برای آزمایش یک هاست میزاره تا ببینه به کارش میاد یا نه الکی حروم نشه
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR
همانطور که به صورت شفاف نگاشته شد " مثال برای آنچه بهتر درک نمایید : " درج گردیده است، فکر نمیکنم غیر قابل مشاهده باشد مگر نیرویی برای مشاهده و درک آن مقاومت ورزد.
قطعا شما اشتباهی که در درج قضاوت ناصحیح در مورد شرکت ها نموده اید قصد دارید دوباره تکرار نمایید، کاربر گرامی، هیچگاه در مورد آنچه آگاهی کامل ندارید قضاوت نفرمایید.
[ نباید بر اساس مستنداتی که ندارید نسبت به اشخاص فکر، گمان، حدس و یا احتمالی نسبت دهید ]
(لطفا مستندات خود را برای عدم مشاهده صفحات قبل توسط بنده پیوست نمایید.)
اگر دقت فرمایید و تمایل نداشته باشد زیر آنچه نگاشته اید بزنید، شما عنوان نمودید : " شرکت های رسمی هم که توی کارشون می لنگن یا پشتیبانیشون ضعیفه یا خدماتشون ضعیفه یا ... " و " اونهایی که بچه ها معرفی کردن (آفر میدن ) نمیشه بهشون اعتماد کرد "
نکته : اگر شما به فردی که دارای یک شماره تماس ایرانسل، همراه اول، تالیا، رایتل و سایت او بدون نماد اعتماد الکترونیکی می باشد، واژه " شرکت " را نسبت می دهید قطعا مشکل از جانب و سطح نگرش شما می باشد که می بایست نسبت به اصلاح آن اقدام فرمایید.
[ شخصا مشاورانی را می شناسم که می توانم به شما معرفی نمایم ]
بنده نسبت به کاربر " artadata.ir " شناختی ندارم و قطعا نمی توانم راجع به ایشان قضاوت نمایم، پس سکوت می کنم، عملکرد سختی نیست و قطعا یقین پیدا نمایید شما در سطحی نیستید که نسبت به افرادی که در این تالار گفتگو فعالیت دارند حتی یک اخم بر پیشانی بیاورید چه برسد به قضاوت هایی که پیش نیاز آن رسیدن به سن بلوغ است.
نکته : متن درج شده از جانب شما " دوستان هم کمتر از ایشون نباشن بیشتر نیستن مطمئن باشید "
معرفی شرکت های برجسته :
قطعا شما دارای سن 18 سال تمام هستید، پس قطعا می توانید آنچه در اطراف خود مشاهده می نمایید تحلیل و بررسی نمایید. بنده و دیگر کاربران نمی توانند لقمه را در دهان شما بگذارند، شما با جستجو، مشاهده :
- شماره ثبت شرکت و روزنامه رسمی
- آدرس ثابت
- شماره تماس ثابت
- شماره فکس
- شماره همراه مدیریت و یا سایر کارمندان
- مشاهده تایپک های فروش
- پرس و جو از مدیران و معاونین تالار گفتگو
- جستجو در " گوگل "
- ایجاد تایپک و نظرخواهی
و ...
می توانید نسبت به بررسی و رسیدن به شرکت ایده آل خود قدم برداشته و بهترین را انتخاب نمایید.
آنچه Web Hosting Iran بر چه اساسی است، می توانید با سایت اصلی مکاتبه نمایید و نسبت به معیار ها و اولویت ها آگاهی پیدا نمایید.
با درج موارد بالا و راهنمایی های لازم، وقت بنده برای شما به پایان رسیده است و افتخار گفتگوی بیشتر را از دست داده اید، در صورتی که تمایل داشتید پاسخ های شما را مشاهده و یا نسبت به آن ها آگاهی پیدا نمایم می توانید با ایمیل : aligoli [at] hezarnevis [dot] com مکاتبه نمایید.
در غیر اینصورت وقت لازم برای مشاهده پاسخ های شما وجود ندارد.
شاد و پایدار باشید.
ویرایش توسط aligoli : May 13th, 2014 در ساعت 11:29
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
[QUOTE=sahar_shamsipor;1076199]الان اینهایی که گفتید دقیقا چه ربطی به مطالب گفته شده داشت ؟
تخصصشون ضعیف
ارتباطشون ضعیف
Web Hosting Iran
یک مورد مناسب پ.خ میکنم.
معیارشون بر اساس هاست کردن دامنست. در کل بولشیتهاین لینک رو هم نگاه کنید نمی دونم معیارشون چی بودهWeb Hosting Iran
ویرایش توسط Saati : May 13th, 2014 در ساعت 12:52
ویرایش توسط sahar_shamsipor : May 13th, 2014 در ساعت 13:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)