-
بالا نیامدن cent os بعد از نصب
سلام
لینوکس cent os 6.5 را می خوام برای راه اندازی کنترل پنل Cpanel نصب کنم ،طبق آموزشاتی که دیدم گفته بودن پارتیشن های / , var , usr , tmp . home , swap با مقادیر پیشنهادی نصب کنید
حالا مشکلم اینجاست با ایجاد این پارتیشن ها بعد از نصب لینوکس بالا نمیاد،
جالبش اینجاس فقط با پارتیشن پیش فرضی که خودش ایجاد میکنه بالا میاد و این پارتیشن های پیش فرض را حتی اگه 1 مگ کم و زیاد کنم بعد نصب باز بالا نمیاد یا حتی اگه همون پارتیشن های پیش فرضشم دستی به همون صورت و با همان مقادیر ایجاد کنم بازم نمیشه
پارتیشن ها را هم به صورت استاندارد ساختم و هم به این صورت که پارتیشن بوت را استاندارد و بقیه به صورت LVM باشه ایجاد کردم نشد
میخواستم روی سرور اختصاصی هم نصب کنم
واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم
-
تعداد تشکر ها ازsinakh به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2014 12:04
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : بالا نیامدن cent os بعد از نصب
درود
دوست گرامی با چه اروری هنگام بوت مواجه هستید؟
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
روی vm که نصب میکنم صفحه سیاه میاد با علامت چشمک زن و روی اختصاصی که نصب میکنم یه صفحه میاد که نوشته : exiting boardcom PXE ROM
-
-
عضو انجمن
اگر نسبت به لینوکس و طریقه پارتیشن بندی و انتخاب پارتیشن ها و حجم آن ها اطلاعات زیادی ندارید همان دیفالت نصب کنید. نیاز نیست حتما پارتیشن بندی دستی انجام دهید.
-
تعداد تشکر ها ازpersianorbit به دلیل پست مفید
-
به احتمال زیاد پارتیشن boot/ را درست انتخاب نمیکنید.
دقت هم بکنید که لینوکس از هارد اول باید بوت بشه پس ببینید که فولدر یا همون پارتیشن بوت را در هارد اول ایجاد کنید اگه که البته ٢ تا یا بیشتر هارد دارد.
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
persianorbit
اگر نسبت به لینوکس و طریقه پارتیشن بندی و انتخاب پارتیشن ها و حجم آن ها اطلاعات زیادی ندارید همان دیفالت نصب کنید. نیاز نیست حتما پارتیشن بندی دستی انجام دهید.
اونجوری حجم برای mysql کم میارم

نوشته اصلی توسط
HugeServer
به احتمال زیاد پارتیشن boot/ را درست انتخاب نمیکنید.
دقت هم بکنید که لینوکس از هارد اول باید بوت بشه پس ببینید که فولدر یا همون پارتیشن بوت را در هارد اول ایجاد کنید اگه که البته ٢ تا یا بیشتر هارد دارد.
ممنون
روی vm که نصب میکنم فقط یک هارد مجازی بهش میدم . بازم همین مشکل هست
حجم boot هم از 100 تا 500 مگ گذاشتم چندین بار ولی نشده
-