-
May 11th, 2014, 18:47
عضو دائم
پاسخ : کار نادرست یکی از همکاران : سرور درگاه واسطه ها رو یکی یکی زیر اتک می فرسته
شما باید سرور های خودتون رو برای چنین مواقعی قوی میکردید .
ناله و این چیزا دیگه دیره .
یه بک اپ بگیرید یه سرور هم از ovh با فایر وال سخت افزاری ...
سرور سایت های شما نباید به این راحتی بره زیره دی داس !
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2014 18:47
# ADS
-
May 11th, 2014, 18:53
عضو دائم
پاسخ : کار نادرست یکی از همکاران : سرور درگاه واسطه ها رو یکی یکی زیر اتک می فرسته
چرا پارس پال یا پی لاین اینجوری نمیشه؟
در صورتی که 100% تراکنش این دو درگاه از تراکنش شما بالاتر هست بدون تردید و اصلی ترین رقبای شما هستند...
بنده پیش نخواهید میکنم روی خودتون تمرکز کنید و مشکل و حل کنید...... دنبال اینکه کار کی هست و از کجا هست نباشید....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2014, 19:28

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
شما باید سرور های خودتون رو برای چنین مواقعی قوی میکردید .
ناله و این چیزا دیگه دیره .
یه بک اپ بگیرید یه سرور هم از ovh با فایر وال سخت افزاری ...
سرور سایت های شما نباید به این راحتی بره زیره دی داس !
حرف شما متین هست
ولی مشکل اینه که کف دست رو بو نکرده بودیم که این مشکل پیش بیاد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
viasky
چرا پارس پال یا پی لاین اینجوری نمیشه؟
در صورتی که 100% تراکنش این دو درگاه از تراکنش شما بالاتر هست بدون تردید و اصلی ترین رقبای شما هستند...
بنده پیش نخواهید میکنم روی خودتون تمرکز کنید و مشکل و حل کنید...... دنبال اینکه کار کی هست و از کجا هست نباشید....
ما دنبال شخص نمی گیم نیستیم
فقط خواستیم اطلاع رسانی کنیم که این مشکلی که حتی برای میهن پال و ما افتاد بقیه متوجه بشن که این قضیه کار همکار هست
اگه به غیر از این باشه چه دلیلی داره که بریم زیر اتک
با کسی که پدر کشتگی نداریم
الان هم داریم فایل های رو انتقال میدیم تا صبح سرور آی پی جدید به بانک اعلام بشه
-
-
May 11th, 2014, 19:30
عضو انجمن
واسطه ها و پاپ آپ ها و ... تعدادشون به قدری زیاد شده که دیگه به فکر تامین امنیت خودشون نیستن و هیچ احترامی برای مشتریان درگاه داران نمی گذارند!
شما با یه Antiddos سخت افزاری به راحتی میتونید از این مسئله جلوگیری کنین!
درمورد باگ شبکه هم بله یکی از باگ های شبکه DNS هست که خیلی راحت با یه فایروال جلوگیری میشه ازش. البته این حرف من بر اساس تجربه است.
در مورد طرف حمله کننده هم خیلی راحت این کارهارو با پراکسی انجام بده و با 4 5 تا VPS با هارد SSD و پورت قوی میشه یه جنگ تمام عیار ساخت! هزینش هم ماهانه 80 تا 100 تومانه! با دیداس روزی 1 ساعت هم میتونه کلی از مشتری های شما رو ازتون بگیره.
ضمنا اگر هم فکر میکنین این حرفهای من جنبه مزاح دارن میتونم بهتون سایت یکی دوتا از مشترهام رو بدمتون، و شما تست کنید اگه دیداس شد.....
-
تعداد تشکر ها از Hostline به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2014, 19:44

نوشته اصلی توسط
Hostline
واسطه ها و پاپ آپ ها و ... تعدادشون به قدری زیاد شده که دیگه به فکر تامین امنیت خودشون نیستن و هیچ احترامی برای مشتریان درگاه داران نمی گذارند!
شما با یه Antiddos سخت افزاری به راحتی میتونید از این مسئله جلوگیری کنین!
درمورد باگ شبکه هم بله یکی از باگ های شبکه DNS هست که خیلی راحت با یه فایروال جلوگیری میشه ازش. البته این حرف من بر اساس تجربه است.
در مورد طرف حمله کننده هم خیلی راحت این کارهارو با پراکسی انجام بده و با 4 5 تا VPS با هارد SSD و پورت قوی میشه یه جنگ تمام عیار ساخت! هزینش هم ماهانه 80 تا 100 تومانه! با دیداس روزی 1 ساعت هم میتونه کلی از مشتری های شما رو ازتون بگیره.
ضمنا اگر هم فکر میکنین این حرفهای من جنبه مزاح دارن میتونم بهتون سایت یکی دوتا از مشترهام رو بدمتون، و شما تست کنید اگه دیداس شد.....
جناب بحث و عنوان تاپیک چیز دیگه ای بوده و سر این که چرا یه شخص همکار باید همچین کاری کنه
شما از کجا می دونید با برای کاربرامون احترام قائل نیستیم
ولی در هر صورت خواهشا بحث تاپیک رو منحرف نکنید
غذرخواهی می کنم بابت این مورد
-
-
May 11th, 2014, 19:53
عضو انجمن
بحث رو منحرف نمیکنم عزیز
از مشتریهای میهن پال هستم برای یکی از وب سایت هام و دقیقا زمانی که نباید قطع شد!
البته خوشبختانه درگاه پارسپالم فعال شده و دیگه نیازی به دیگر درگاها نیست!
این روشی که برای بدست آوردن پول و ... پیش میرید درست نیست. کاش یخورده به امنیت خودتون و منافع ماهم فکر میکردین!
من دیگه ادامه نمیدم
اگر هم ناراحت شدین عذرخواهی میکنم!
-
-
May 11th, 2014, 20:23
عضو جدید
ما منتظر ميمونيم ايشالا سريعتر مشكل حل شه
-
-
May 11th, 2014, 20:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
حرف شما متین هست
ولی مشکل اینه که کف دست رو بو نکرده بودیم که این مشکل پیش بیاد
شما میدادید سرورتون رو حسابی کانفیگ کنن
اصلا اولین کار بعده خریده سرور باید همین باشه که کانفیگ کنید و ضد دی داس
شما اصلا کلود فلر استفاده کنید ؛ سرور هم ایران باشه !
مشکلی پیش نمیاره
-
-
May 11th, 2014, 20:36
عضو انجمن
-
-
May 11th, 2014, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
شما میدادید سرورتون رو حسابی کانفیگ کنن
اصلا اولین کار بعده خریده سرور باید همین باشه که کانفیگ کنید و ضد دی داس
شما اصلا کلود فلر استفاده کنید ؛ سرور هم ایران باشه !
مشکلی پیش نمیاره
کاملا موافقم! اگه سرورتون توی ایران بمونه و از کلادفلر استفاده کنید خیلی بهتر نتیجه خواهید گرفت.( البته نه از نسخه رایگانش!)
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید