-
May 10th, 2014, 23:26
عضو انجمن
پاسخ : شکایت از هاستینگ ها
متاسفانه چون تاحالا از این کارها نکردم لینکشو ندارم ولی باید تو گوگل باشه بگردید گوگل هم خیلی دنبال این قضیه هست که سایت های اسپم رو شناسایی کنه که خوب شما گزارش بدید سریعتر شناسایی کرده تاریخ ارسال پست هاهم که مشخص هست

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
توی اون سایت تیکت ارسال کردم
یکی از دوستای من توی آلمان هست که باهاش تماس گرفتم و گفت موضوع رو پیگیری میکنه و به دولت آلمان میگه که نت افزار چیکار کرده...
حالا میخوام به گوگل هم گزارش بدم.
میشه لینک بخش مربوطه رو لطف کنید؟
-
تعداد تشکر ها ازpc-narmak به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2014 23:26
# ADS
-
May 10th, 2014, 23:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahesami
بله حق با شماست اینجا ایرانه و مردم ما دوست دارند مثل گوسفند سرشون رو بندازن پایین و بگن بی خیال!
یه بلا نسبت میگفتید بد نبود
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2014, 23:29
عضو انجمن
تاپیک رو ببنید
از این مورد ها زیاد دیده شده
همانطور که دوستان محترم نظرشون رو گفتند رسیدگی نمیکنن یا سخت هست
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از bmi به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2014, 23:33
عضو انجمن
من با کپی برداری اون مشکل نداشتم. چون با ذکر منبع بود
اما بعد از کپی برداری از مقاله یه نفر, به اون شخص توهین نمیکنن
اما اون کپی بردار به من توهین هم میکنه...
-
-
May 10th, 2014, 23:38
والا شما فتا هم بری به هیچ جا نمیرسی
انقتدر این موارد بهشون گزارش داده میشه که ...
درضمن آقایونی که دم از copyright میزنن ویندوزشون چیه!نرم افزار هایی که استفاده میکنن کرک شده نیست!
بیاید خودمون رو گول نزنیم...
-
تعداد تشکر ها از 54th7 به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2014, 23:39
حکایت شاه و اعتراض مردم رو حتما همه شنیدید! حیف نمیشه اینجا بیانش کرد!
برادران و اساتید عزیز چرا بنده خدا رو ناامید می کنید کلا!کی گفته واسه پیگیری حق کپی رایت از یه شرکت توی آلمان یا فلان کشور شما باید تابعیت اون کشور رو داشته باشید؟!؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه این همه ابیوزی که دریافت می کنید و دیتاسنتر میزنه سرور شما رو می بنده بعد میاین اینجا ناله می کنید فلان دیتاسنتر بده سرور ما رو ترمینیت کرد پس چیه؟!
حتی اگر دیتاسنتر هم جواب نداد شما می تونید از طریق بقیه سازمان های نقض قوانین کپی رایت پیگیری کنید!
وقتی دوستان عزیز سایت خودشون ریپ بشه یکی حالش رو ببره هم میخام بدونم اینقدر خونسرد و راحت با مساله برخورد می کنن یا نه؟
یه بنده خدایی از همین انجمن یه بار یه سایت من رو ۴ تا عکس رو کش رفت گذاشت توی سایت مسخره اش بهش گفتم عکس های من رو بردار گوش نکرد به دیتاسنترش صحبت کردم کل سرورش ترمینیت شد تا حالش جا بیاد! شما هم همین کار رو بکن دوست من.
د زد جماعت رو باید دهنش رو سرویس کرد
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2014, 23:41
عضو انجمن
من گفتم دیتاسنتر پیگیری نمیکنه؟ گفتم بعید میدونم چون نت افراز مشتری خوبشونه !!!
ولی پلیس المان 95 درصد بعید میدونم اجازه میدیم گذشت زمان ثابت کنه قضیه رو و امیدوارم استارتر بیاد و نظر نهایشو بنویسه 

نوشته اصلی توسط
rezahesami
برادران و اساتید عزیز چرا بنده خدا رو ناامید می کنید کلا!کی گفته واسه پیگیری حق کپی رایت از یه شرکت توی آلمان یا فلان کشور شما باید تابعیت اون کشور رو داشته باشید؟!؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه این همه ابیوزی که دریافت می کنید و دیتاسنتر میزنه سرور شما رو می بنده بعد میاین اینجا ناله می کنید فلان دیتاسنتر بده سرور ما رو ترمینیت کرد پس چیه؟!
حتی اگر دیتاسنتر هم جواب نداد شما می تونید از طریق بقیه سازمان های نقض قوانین کپی رایت پیگیری کنید!
وقتی دوستان عزیز سایت خودشون ریپ بشه یکی حالش رو ببره هم میخام بدونم اینقدر خونسرد و راحت با مساله برخورد می کنن یا نه؟
یه بنده خدایی از همین انجمن یه بار یه سایت من رو ۴ تا عکس رو کش رفت گذاشت توی سایت مسخره اش بهش گفتم عکس های من رو بردار گوش نکرد به دیتاسنترش صحبت کردم کل سرورش ترمینیت شد تا حالش جا بیاد! شما هم همین کار رو بکن دوست من.
-
-
May 10th, 2014, 23:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahesami
همین طوره دوست عزیز
متاسفانه مردم ایران همین طور هستند ، در پست های اول هم عرض کردم دیتاسنتر آلمان به کپی رایت و این چیزا خیلی حساس هست و سایت رو بررسی میکنن اپراتور هاشون مثل ایران نیست ول کنن ، دیتاسنتر خیلی بزرگری هست ، 100 درصد قابل پیگیری است اگر حق با شما باشه دوست بازیار محترم
-
-
May 10th, 2014, 23:54
عضو جدید
به سایت مورد نظر ایمیل بدید دیگه کپی نکنن
-
-
May 11th, 2014, 00:06
مدیر ارشد
بهتر است کمی واقع بینانه به مساله نگاه کنید !
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید