با این مورد موافقم و بهتره سایت مشتریای خودم رو روی هاستی که خودم مدیریت می کنم نصب نکنماگه واقعا برنامه نویس خوبی هستید و مشتریانتان در اون زمینه راضی هستند از شما ، اعتبار خود را با ارائه هاست به آن ها خراب نکنید.
اما دوستان نگفتن که یه ریسلر که پشتیبانیش به عهده شرکتی هست که ازش ریسلر گرفتم در روز چقدر زمان نیاز داره؟ به عنوان مثال 50 تا سایت رو پشتیبانی کنه
خب ببینید ، اولا ک امنیت مطلق نیست و رمز موفقیت هر هاستینگی ، بکاپ گیری منظم ه ...
اگر بصورت منظم و زمانبندی شده از سایت ها در سرور دیگه ای نسخه پشتیبان تهیه کنید ، دیگه خیالتون راحته ، ک اگر هم مشکلی پیش بیاد ، ضربه ی خاصی ب حرفه ی شما وارد نمیکنه ...
من گروه اس دی کا رو میزبانی میکنم ، ک دقیقا مثل شما یک گروه طراحی و برنامه نویسی وب هستند ، یک سرور مجازی تهیه کردن با یک لایسنس دایرکت ادمین ، یک هزینه کانفیگ اولیه هم پرداخت کردن ، یک چند تا چیز کوچولو رو هم در بخش آموزش خودمون خوندند ، الان 5 ~ 6 ماهه ک هیچ گونه مشکلی نداشتند ... (ب عنوان مثال عرض کردم)
شما حداکثر کاری ک بعد از کانفیگ اولیه امنیتی ، وب سرور ، php و mysql انجام میدید ، ب روز رسانی پنل ، سیستم عامل و نصب پچ ها و آپدیت های وب سرور ، میل کلاینت ها و... ست !
چون سایت هایی ک میزبانی میشه ، کار خودتون هست ، دیگه نیازی ب مانیتورینگ یوزر ها هم ب اون صورت نیست ...
کلا هر کاری یه شروعی داره ، ب نظر من شما اگر در خودتون توان اینکارو میبینید ، آزمایش کنید ، ضرری نداره ...
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)