سلام
من ساکن تهران هستم
اینجا کسی از adsl های وب استفاده کرده؟ خوبه؟ قطعی ؟ نوسان؟
سلام
من ساکن تهران هستم
اینجا کسی از adsl های وب استفاده کرده؟ خوبه؟ قطعی ؟ نوسان؟
خوبه مشکلی من ندیدم
اینجا کسی از مبین نت استفاده کرده
مبین نت با مودم جیبی خوب آنتن میده افت سرعت نداره پینگ خوبه؟
سلام
مبین نت به درد نمیخوره
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
مبین نت و کلا تکنولوژی وایمکس به آنتن دهی بستگی داره!
من یه مودم جیبی دارم، تو خونه باید کلی التماس کنم و به زور کنار پنجره و ... ممکنه یه حالی بده بهم و در حد ۲۰۰ بایت بر ثانیه بتونم ارتباط داشته باشم!:دی
دقیقا همین مودم تو منطقه "سپیدار" اهواز با سرعت حد اقل ۲۰۰ کیلوبایت بر ثانیه سرویس میده:|
اگه دوستی آشنایی دارین که مبین نت داشته باشن*، ازشون بگیرید و تست کنید. بهترین راه همینه.
پینگ خیلی بالایی هم داره.قبلا استفاده میکردم تو بهترین حالت پینگم روی 400 بود ولی اکثرا بین 600-700
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
مزخرفترین نت ایران = مبین نت
معایب :
1. پینگ افتضاح به طوری که در سرور های بازی از 20 دقیقه بازی 10 دقیقش لگ هست
2. سرویس هاش نسبت به adsl گرونتر هست
3. مهمتر از همه سرعت دانلود و اپلود که واقعا افتضاحه 512 دارم به زور 50 دانلود 20 اپلود . با وجود اینکه 4تا سیگنال از 5 دارم
4. شبانه مبین نت جدیدا ساعات 3-7 شده
5. کنترل پنل کاربری داغون به طوری که در برخی موارد 3 تا 4 روز بعد ریز مصرفت اپدیت میشه عین اینکه یکی دستی اینکارو انجام بده !
مزیت :
1. قطعی کم داره البته در شیراز جای دیگه رو نمیدونم
2. پشتیبانی نسبتا خوب
3 . چیز دیگه ای یادم نمیاد![]()
فعلا شرکت پیشگامان خوب سرویس دهی داره ....
نماینده پیشگامان هستیم
به چندین شرکت و کارخانه سرویس دادیم از پیشگامان که طبق گفته مشتریان همه چیز عالی تر از های وب ..صبا نت ...اسیا تک ... هست
های وب ممکنه چند روز اولیه خوب باشه ولی روز های آتی چنگی به دل نمیزنه و افت سرعت . قعطی »»»»که همیشه هم در حال آپدیتن![]()
توصیه میشه اصلا خرید نکنید
پینگ تایم خیلی بالایی دارن تا 800 هم میرسه
قطعی و نوسانات خیلی زیادی داره
پشتیبانی هم همیشه 30 نفر در صف انتظار !
بعد میگن سرویس پرسرعت ، پشتیبانی 24 ساعته!
پس از کجا سرویس بگیرم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)