یک درگاه اینترنتی بسیار عالی با پشتیبانی قوی و تیم حرفه ای و منظم می باشدمن با اکثر درگاه های پرداخت آنلاین موجود در نت کار کردم و جهان پی به دلیل امکانات و صداقت و خدمات حرفه ای مورد پسند و توجه من قرار گرفت که الان نزدیک به یک سالاست که با این درگاه کار می کنم و حتی 1 مشکل هم برام پیش نیومده یا این درگاه حتی 1 بار هم قطع نشدهاز ویژگی های خوب دیگر این درگاه واریز و پرداخت به موقع و سریع مبلغ درخواستی و تصویه حساب شماست که اکثر درگاه ها حداقل 24 ساعت بعد درخواست واریز میکنن اما جهان پی حداکثر تا 12 ساعت پرداخت میشهو ویژگی دیگر این درگاه نرخ و درصد بهره پایین و مناسب این درگاه است که اکثر درگاه ها با نرخ 3% کار میکنند اما جهان پی ار 0.5% تا 1% که این بسیار عالی هسادر کل و جمع بندی نهایی یک درگاه پرداخت آنلاین عالی و ایده آل از نظر من هست و اگه هر کسی یک مدت با جهان پی کار کنه مطمئنم نظر منو تایید میکنهو در آخر یک خسته نباشید و خدا قوت و یک تشکر ویژه از تیم و مدیران و کارکنان این درگاه خوب میکنم امیدوارم روز به روز بر موفقیت شما افزوده بشه چون واقعا لایق اون هستینارادتمند شمامدیر سایت طراحی حرفه ای آریا بنر و آریو دیزاین