نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: راهنمایی در مورد سرور ovh

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد سرور ovh

arc1o0، نظر به تحقیقات بنده (جهت تولید مقاله ISI) در زمینه استانداردهای دیتاسنترها و همچنین استانداردهای شبکه های سازمانی، که هنوز در مراحل تکمیل است و چاپ نشده است، یک کلاس بندی برای دیتاسنتر های بزرگ (از نظر سهم ترافیک) انجام دادم.

این کلاس بندی با مد نظر قرار دادن 6 حوزه و استانداردهای هر دیتاسنتر در این 6 حوزه است. این 6 حوزه به این ترتیب است: ساختار فنی، ضریب پایداری، امنیت، کیفیت، تناسب قیمت، مشتری مداری.

رونمایی از نام دیتاسنترها و شرح مفصل ترش را بزارید وقت انتشار مقاله در اینجا نیز قطعا منعکس خواهم کرد.

= ==
    دوست عزیز،

وقتی ست کردن ساب نت در نظر شما حرفه ای بودن است و فکر می کنید هرکس از OVH سرور ندارد بلد نیست لابد، روشنگر کوتاه نظری شما در این حوزه است.
    --

در مورد رد استیشن، و رله میل اون هم که کلا شما تو باغ نیستین انگار و اعمال محدودیت را به نتوانستن معنی کردین که مشخص هست اصلا از فلسفه کار اطلاع ندارین. بنده هم ظرفیت شرحش را اینجا نمی بینم.

====

به هر حال بنده بدگویی نکرده و اتفاقا اشاره کردم از نظر تناسب قیمت و سخت افزار دیتاسنتر OVH تناسب خوبی دارد.

بنده صرفا واقع بین هستم، نه تعصبی رو دیتاسنترها به خرج میدهم نه چون از جای خاصی خودم سرویس دارم طرفداری می کنم.

همین الان روی 4 تا دیتاسنتر سرور اختصاصی دارم دوست عزیز، بهتره رویکرد علمی را جایگزین رویکرد تعصبی یا تجاری کنید حداقل در تاپیک مشاوره.
    ویرایش توسط M.Abooali : May 8th, 2014 در ساعت 04:53
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

2. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)