-
April 20th, 2014, 14:30
عضو جدید
پاسخ : پیاده سازی طرح تسویه حساب آنی سیباپال !
بعد از رونمایی از طرح تسویه حساب آنی سیباپال برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت در سطح کشور !
این بار درگاه پرداخت کاملا اختصاصی از ۲ psp با تسویه حساب آنی بدون نامی از سیباپال با حداقل کارمزد !
سیستم در حال آماده سازی میباشد و موارد تکمیلی طی هفته های آتی اعلام خواهد شد.
سرویس جدیدی نیز طی روز های آتی رونمایی میشود
کاربران گرامی میتوانند در ساعات اداری با شماره های زیر ارتباط برقرار نمایند
0561-4421030
4424063
4425228
4438442
سیباپال ـ تجربه ای نو و متفاوت در تجارت الکترونیک شما
ویرایش توسط SibaPal : April 20th, 2014 در ساعت 14:32
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
-
April 20th, 2014 14:30
# ADS
-
April 20th, 2014, 20:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SibaPal
این بار درگاه پرداخت کاملا اختصاصی از ۲ psp با تسویه حساب آنی بدون نامی از سیباپال با حداقل کارمزد !
بسیار عالی، بی صبرانه منتظریم...

نوشته اصلی توسط
SibaPal
سرویس جدیدی نیز طی روز های آتی رونمایی میشود
چه سرویس جدیدی؟ می شه لطفا کمی توضیح بدید؟
-
تعداد تشکر ها ازFarid.Agl به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2014, 20:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
چه سرویس جدیدی؟ می شه لطفا کمی توضیح بدید؟
درود
اجازه دهید بعد از پیاده سازی موارد فنی در سیستم خدمتتان عرض نماییم 
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SibaPal
در راستای ارتقاء رضایتمندی پذیرندگان گرامی طی صحبت های انجام گرفته با مدیریت شرکت میزبان گستر سیبا تمامی درخواست های واریز وجه کاربران که مبلغ آن کمتر از ۴۰۰۰۰۰ تومان میباشد به صورت آنی و سیستمی انجام خواهد شد
لازم به ذکر است در حالت عادی تا به این زمان درخواست های تسویه حساب کاربران در کمتر از ۱ ساعت و در ۷ نوبت انجام میگرفته است.
به زودی نیز سقف تراکنش در تسویه حساب آنی برداشته خواهد شد.
در ۲۰ روز آینده نیز ۲ سرویس جدید به درگاه اضافه خواهد شد.
با سپاس
اینم از اثبات تسویه حساب
sibapal.png
-
تعداد تشکر ها از omid1991 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
omid1991
اینم از اثبات تسویه حساب

بله
بدون شک مهمترین , بهترین و ضروری ترین سرویس برای یک کاربر , تسویه حساب آنی میباشد که برای اولین بار در میان درگاه های پرداخت , سیباپال در مدت کوتاه 1 ماه با اقتدار ! اقدام به پیاده سازی نمود.
ما به دنبال سرویس های ویژه برای کاربران میباشیم و قصد نو آوری های بزرگی را داریم
منتظر سرویس دیگری از سیباپال باشید
-
-
عضو جدید
بنده هم چند ساعت قبل تسویه حساب آنی (شتاب) رو تست کردم؛ مبلغ بعد از چند دقیقه تو حسابم بود.
تنها نکته ای که بهش برخوردم این بود که بنده حساب بانک ملی رو برای تسویه انتخاب کردم، اما مبلغ به حساب بانک ملت (حساب بانک ملی و حساب بانک ملت رو از قبل ثبت کرده بودم) واریز شد.
حدسم بر این هست که چون من حدود ساعت 23 درخواست رو ثبت کردم، و چون بانک ملی هم از حدود ساعت 23 چند دقیقه ای غیر فعال هست، سیستم بانک دیگه ای رو جهت تسویه حساب انتخاب کرد.
شخصا ترجیح می دادم تسویه حساب به چند دقیقه بعد، یعنی وقتی که بانک ملی به حالت عادی برگشت موکول می شد؛ ممکن بود بنده رو این مبلغ (تو حساب بانک ملیم) حساب باز کرده بودم و براش برنامه ریزی داشتم، در این صورت اینکه مئلا 20 دقیقه دیرتر واریز انجام می شد به مراتب مطلوب تر از این بود که همون لحظه و تو حساب دیگه ای مبلغ به دستم می رسید.
ویرایش توسط Farid.Agl : May 7th, 2014 در ساعت 01:57
-
تعداد تشکر ها ازFarid.Agl به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
بنده هم چند ساعت قبل تسویه حساب آنی (شتاب) رو تست کردم؛ مبلغ بعد از چند دقیقه تو حسابم بود.
تنها نکته ای که بهش برخوردم این بود که بنده حساب بانک ملی رو برای تسویه انتخاب کردم، اما مبلغ به حساب بانک ملت (حساب بانک ملی و حساب بانک ملت رو از قبل ثبت کرده بودم) واریز شد.
حدسم بر این هست که چون من حدود ساعت 23 درخواست رو ثبت کردم، و چون بانک ملی هم از حدود ساعت 23 چند دقیقه ای غیر فعال هست، سیستم بانک دیگه ای رو جهت تسویه حساب انتخاب کرد.
شخصا ترجیح می دادم تسویه حساب به چند دقیقه بعد، یعنی وقتی که بانک ملی به حالت عادی برگشت انجام می شد.
با سلام و احترام
با توجه به اینکه تمامی تسویه حساب ها آنی و سیستمی انجام میشود , چنانچه مشکلی در بانک مربوطه ایجاد شود سیستم به طور اتوماتیک درخواست را روی بانک دیگری انجام خواهد داد
و آن هم به دلیل عدم لغو عملیات میباشد
تنظیمات برای شما به گونه ای اعمال خواهد شد که درخواست تسویه فقط بر روی بانک انتخابی انجام شود.
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
شخصا ترجیح می دادم تسویه حساب به چند دقیقه بعد، یعنی وقتی که بانک ملی به حالت عادی برگشت موکول می شد؛ ممکن بود بنده رو این مبلغ (تو حساب بانک ملیم) حساب باز کرده بودم و براش برنامه ریزی داشتم، در این صورت اینکه مئلا 20 دقیقه دیرتر واریز انجام می شد به مراتب مطلوب تر از این بود که همون لحظه و تو حساب دیگه ای مبلغ به دستم می رسید.
با اجازه جناب نصر ابادی
عزیز موقع ثبت تسویه حساب میتونید انتخاب کنید به کدوم بانک واریز بشه اونی که شما انتخاب کردین برای تسویه حساب خودکار هستش.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از omid1991 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
این مورد برای شما اعمال گردید
تمامی درخواست های معقول کاربران برای ما مهم تلقی میشود و تیم فنی شرکت به صورت 24 ساعته برای رفع مشکل در خدمت شما عزیزان میباشد .
-
-
عضو جدید
@SibaPal
اول ممنون از اینکه این حالت رو برای من غیرفعال کردید، لطف کردید.
اگه من فقط یه حساب ثبت کرده بودم اونوقت چی؟ یعنی تنها حسابی که ثبت کردم ملی می بود، اونوقت احتمالا سیستم صبر می کرد تا مشکل بانک ملی حل شه و بعد واریز رو انجام می داد؛ این حالت، حالت مطلوب بنده هست.
@omid1991
ممنون دوسته من؛ بنده برای تسویه حساب بانک ملی رو انتخاب کرده بودم.
-
تعداد تشکر ها از Farid.Agl به دلیل پست مفید